Incredibilul Samsung Galaxy S IV. Primul clip video cu noul telefon (VIDEO)

Data: 31/12/2012 | Autor: .

GalaxyS4

Samsung pregateste cea de-a patra generatie a smartphone-ului Galaxy S. Noul model, S IV, care ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, in luna aprilie 2013, a primit si un clip video. Imaginile postate pe youtube arata un telefon spectaculos, atat din punct de vedere al designului cat si al performantelor tehnologice.

Trebuie spus din start ca materialul video nu este unul oficial, fiind un exercitiu de imaginatie al unei case de design.

GadgetReport.ro a relatat, recent, ca noul telefon ar urma sa vina cu un spectaculos ecran super AMOLED Full HD, cu rezolutia de 1920X1080 pixel si o densitate a pixelilor de 441/inch.

Va fi primul smartphone din lume cu ecran incasabil. Ecranul va fi realizat dintr-un plastic special UBP, imposibil de spart.

Mai mult, acest tip de ecran este precursorul ecranelor flexibile care, cel mai probabil, le vom vedea din toamna anului viitor. Noua tehnologie va face telefonul si mai subtire.

Ecranul, din relatarile producatorilor, ar urma sa depaseasca cu mult concurenta, fiind, de altfel, principalul atuu al noului telefon.

Noul telefon va rula chipset-ul Exynos 5450 Cortex-A15 CPU, prezent pe noul Chromebook si pe Samsung Nexus 10. Chipset-ul va asigura telefonului performante quad-core la 2GHz si va aduce procesorul grafic Mali-658 GPU.

Galaxy S IV va veni cu o camera spectaculoasa, de 13 MP, capabila sa inregistreze in Full HD.
Telefonul va continua liniile de design “inspirate de natura” ale generatiei actuale.

In plus, noul telefon va avea o baterie mai puternica. Platforma tehnologica va fi cea de la Galaxy S III cu cateva imbunatatiri atat la capitolul hardware cat si software.

Potrivit BGR, noul smartphone va integra cateva dintre facilitatile Galaxy Note, printre altele si S Pen stylus.