INFOGRAFIC cu diferentele dintre Samsung Galaxy S6 si Galaxy S5

Data: 31/03/2015 | Autor: .

galaxy-s5-vs-galaxy-s6-comparatie

Sud-coreenii de la Samsung au lansat un infografic prin care incearca sa isi convinga clientii ca ar trebui sa cumpere noul smartphone Galaxy S6 in locul versiunii S5, chiar daca pretul este cu mult mai mare.

 

Din materialul realizat de Samsung Tomorrow, rezulta ca noul smartphone Galaxy S6 este cu mult superior generatiei de anul trecut. Modificarile sunt, intradevar, semnificative, de la carcasa premium la puterea de procesare, insa nu toate au fost primite cu entuziasm de fanii Samsung.

 

galaxy-s5-vs-galaxy-s6-infografic

 

 

Trecerea la bateria capsulata, eliminarea SDcard-ului, renuntarea la protectia la apa si praf, alaturi de pretul piperat, sunt printre minusurile principale semnalate de clienti.

GadgetReport.ro relata, recent ca, cel putin privinta spatiului de stocare, modelul de 32GB poate fi insuficient pentru cei care vor să păstreze în telefon filme, fotografii şi alte documente. Asta în condiţiile în care la dispoziţia utilizatorului rămân numai 23 de GB, restul fiind ocupaţi de sistemul de operare şi aplicaţiile preinstalate. Detalii AICI.

Iar în privinta camerei foto principale, GadgetReport.ro prezenta un test facut de Gizmodo care demonstra ca, in cazul fotografiilor cu flash, cele mai bune poze au iesit, surprinzator, cele facute cu camera de pe Galaxy S5, urmate de cele cu Galaxy S6.

Samsung Galaxy S5 a iesit in fata modelului Galaxy S6 si la capitolul “cele mai bune culori“, situandu-se pe locul secund dupa iPhone 6. Iar la cele realizate cu functia HDR activa, Samsung Galaxy S5 s-a situat pe picior de egalitate cu Galaxy S6 si iPhone 6. Detalii AICI.