Intel Core 7. Noile procesoare optimizate pentru internet şi 4K

Data: 1/09/2016 | Autor: .

Intel Core 7. Noile procesoare optimizate pentru internet şi 4K

Modul în care interacționăm și ne conectăm a evoluat. Este mai bogat și mai captivant, de când conținutul video a devenit un mediu din ce în ce mai important pe care îl folosim pentru a ne îmbogăți conversațiile. Apariția rezoluției 4K Ultra High-Definition, a filmelor la 360 de grade și a realității virtuale a lărgit și aprofundat punctele noastre de observație.Pentru a alimenta aceste experiențe, Intel a lansat noua gamă de procesoare Intel Core 7.

Noile procesoare Intel Core 7 oferă un timp mai mic de răspuns și o viteză cu până la 20% mai mare. Intel a îmbunătățit procesul de fabricație pe 14nm cu 14nm+, fapt care facilitează accesul la conținut 4K UHD, relatează GadgetReport.ro

Cu noile gadgeturi dotate cu Intel Core 7,  fanii televiziunii și ai filmelor vor avea acces la streaming  în format 4K UHD. În plus, vor avea puterea de a crea, edita și partaja propriile clipuri 4K UHD și la 360 de grade cu până la 15 de ori mai repede comparativ cu un PC vechi de 5 ani.

În materie de jocuri, procesoarele vor oferi o îmbunătățire grafică de trei ori comparativ cu un PC vechi de 5 ani, ceea ce înseamnă că puteți rula jocuri populare, cum ar fi Overwatch oricând și oriunde pe un laptop subțire, ușor.

De asemenea, cu tehnologia Thunderbolt disponibilă pe mai multe dispozitive, jucătorii pot folosi un singur cablu pentru a conecta o stație de andocare grafică externă și monitoare 4K UHD pentru performanțe de gaming de top.

Intel estimează că mai mult de 100 laptopuri și dispozitive 2 în 1 vor fi dotate cu noile procesoare începând cu luna septembrie.