iPad 3, cel mai spectaculos ecran din industria gadgeturilor

Data: 19/02/2012 | Autor: .

Noua tableta iPad 3 va avea un ecran Retina cu o rezolutie spectaculoasa de 2048X1536 pixeli, relateaza MacRumors. Display-ul gadgetului va avea cu 25% mai multi pixeli decat precedenta versiune, astfel ca unghiul de vizualizare va fi unul aproape perfect.

Datele vin sa confirme informatiile prezentate de GadgetReport.ro inca de anul trecut. Tableta va arata, in general, aproape identic ca si iPad 1 si iPad 2. Dincolo de ecranul spectaculos, cu aceleasi dimensiuni ca si predecesoarele versiuni, de 9,7 inch, iPad 3 va beneficia de cel mai rapid procesor pentru sistemul de operare iOS, modelul quad-core A6 S5L8945X.

Impreuna cu memoria de 2GB, procesorul quad-core A6 S5L8945X va face iPad de trei ori mai rapid decat iPad 2 si de doua ori decat iPhone 4S.

In plus, noul gadget ar urma sa prezinte, spre bucuria utilizatorilor, in dotarea de baza, WiFi, GSM/CDMA/LTE. iPad 3 ar putea veni cu o camera HD cu blit incorporat si cu port HDMI.

Noul iPad 3 va avea un acumulator care ii va asigura o autonomie dubla fata de versiunea din 2011, relateaza DigiTimes. 

Potrivit unor surse anonime citate de publicatia IT&C, noua versiune va avea o baterie de 14.000 mAh fata de cea de 6,500 mAh disponibila pe versiunile iPad I si II.

 GadgetReport.ro relata, recent, ca Apple a inceput productia noii generatii iPad, tableta urmand sa fie prezentata pe 7 martie, la un an distanta de la lansarea iPad 2, petrecuta in luna martie 2011.