Tableta Transformer trece pe Android 4.0 in martie

Data: 17/02/2012 | Autor: .

Asus a anuntat, intr-un mesaj pe Facebook, ca in perioada februarie-martie va pune la dispozitia celor care detin un Asus Transformer TF 101 update-ul pentru Android 4.0. Mesajul vine sa clarifice semnele de intrebare ale utilizatorilor carora li s-a promis, anterior, ca vor primi update-ul la inceputul lunii februarie.

In prezent, Asus ruleaza update-ul pentru cea de-a doua editie a gadgetului, Transformer Prime.

Primii utilizatori care vor primi update-ul vor fi cei din America de Nord si Taiwan. Ulterior, update-ul va fi disponibil si pentru restul lumii.

In prezent Transformer TF 101 ruleaza Android 3.2.1.

ASUS a anuntat, recent, ca in 2012 isi va indreapta tot mai puternic atentia catre segmentul tabletelor. Compania spera  sa vanda in acest an intre 3 si 6 milioane de tablete, fata de 1,8 milioane comercializate in 2011, a declarat CEO-ul companiei, Jonney Shih.

Directorul executiv al ASUS isi pune mari sperante in vanzarile tabletei Transformer Prime, prima tableta cu un procesor quad-core din lume.

Asus vede in Transformer principala sa “locomotiva” in conditiile in care gadgetul ofera o experienta inedita.

“Gadgetul lor poate fi definit ca trend-setter. Ai, in acelasi timp, o tableta si un note-book cu ajutorul tastaturii de tip docking. Au performante tehnice excelente si vin cu o autonomie la care altii viseaza, de aproape 12 ore”, spune analistul Mark Genstein.

Eee Pad Transformer Prime, cu o diagonala de 10,1 inci si un display Super IPS+ la 1280×800 de pixeli, este ceva mai subtire si mai usoara decat prima generatie. Are o grosime de doar 8,3 milimetri si o greutate de 586 de grame.

Despre Transformer Prime puteti citi mai multe detalii aici.

“E normal sa isi puna in target dublarea sau chiar triplarea vanzarilor, in aceste conditii. Ramane de vazut cum va reactiona concurenta”, a mai spus acesta.

Cert este ca, pe langa Transformer si celelalte tablete cu Android, ASUS pregateste si lansarea unei noi game de tablete cu noul sistem de operare Windows 8. Va reusi sa ia fata Apple, care pregateste iPad 3 sau Samsung  care anunta primele sale tablete quad-core? Ramane de vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.