iPhone 5 LM. Este acesta noul telefon de la Apple ? (GALERIE FOTO)

Data: 21/05/2012 | Autor: .

Cum va arata noul iPhone care va fi lansat in toamna ? Va fi  mai mare decat versiunile precedente? Ce specificatii tehnice va propune? Intrebari la care designerul  Antoine Brieux, de la NAK Studio,  a incercat un raspuns.

El a dat publicitatii un studiu de design in care prezinta o serie de imagini spectaculoase cu noul telefon, asa cum si-l imagineaza. Daca datele lui Brieux se vor confirma, Apple ar putea da din nou lovitura.

Designerul propune un telefon cu un display de 4,5 inch care va avea inclus un buton de HOME virtual. Noul iPhone 5, botezat LM, ar urma sa ruleze un procesor quad-core A6 si sa aiba o camera foto/video de 10 MP.

GadgetReport.ro a scris, zilele trecute, ca noul telefon iPhone va fi lansat in octombrie, la un an distanta de la lansarea modelului precedent.

Smartphone-ul ar urma sa fie cu 20% mai subtire si mai mare decat ultima generatie iPhone 4S. Potrivit iLounge, telefonul va masura 125mm ( 58.5mm -7.4mm ) cu 10mm mai inalt si cu 2 mm mai subtire. Smartphone-ul va prezenta o noua carcasa, metalica, plata, si un nou dock connector.

Interesant este ca noul telefon ar putea fi dotat cu un nou ecran, mai performant decat Retina, si o sticla Gorilla Glass 2, care va proteja ecranul de 4 inch, mai mare cu 0,5 inchi fata de versiunile anterioare.

Potrivit Digitimes, care citeaza surse apropiate Apple, noul ecran va utiliza “in-cell-touch panels”, o tehnologie care va permite afisarea culorilor deasupra filtrelor, fapt care va creste luminozitatea si claritatea ecranului.

Pana acum, potrivit expertilor, afisarea culorilor era realizata sub filtre. Inovatia va permite producatorilor sa realizeze display-uri mai subtiri, iar rezultatul se va vedea in dimensiunile telefonului.

Pe langa ecranul mai performant si mai mare, iPhone 5 va aduce un nou procesor, mai puternic, de 1.4 Ghz, o memorie de 1 GB si va prezenta tehnologia 4G LTE, prezenta si pe noul iPad.

Potrivit BGR, noul telefon, fie el iPhone 5 sau “new iPhone”, ar putea avea o carcasa din aluminiu si o antena complet redesenata. Va veni cu o camera de 8-12 MP capabila sa inregistreze in 1080p HD, posibil cu capacitati 3D, si noul iOS 5.2.

In plus, noul iPhone  ar urma sa se incarce wireless.Telefonul va fi disponibil in doua versiuni, alb si negru, de 16 respectiv 32 GB.

GadgetReport.ro relata, recent, citand sursele Macotakara., ca iPhone 5 isi va face debutul in toamna acestui an, in septembrie sau octombrie.

Potrivit informatiilor prezentate de cunoscutul portal din Japonia, Apple va modifica, astfel, graficul de lansari pentru smartphone-urile sale. Daca primele iPhone-uri au fost lansate in iunie sau iulie, iPhone 4 S si-a facut debutul in luna octombrie 2011.