iPhone 6, dotari demne de Star Trek! Cum va arata noul telefon (VIDEO)

Data: 17/03/2014 | Autor: .

iPhone-6-gadgetreport-concept

Va aduceti aminte de dispozitivul tricorder din Star Trek? Membrii echipajului il foloseau pentru tot felul de lucruri, de la analiza starii de sanatate la detectarea conditiilor de viata de pe planetele pe care le explorau. Potrivit unor surse din piata IT&C, citate de GadgetReport.ro, noul iPhone 6 ar urma sa vina cu dotari demne de celebrul serial SF.

Potrivit surselor weibo, care au stat de vorba cu Sun Chang Xu, news chief analyst la ESM-China, smartphone-ul iPhone 6 va veni cu senzori care vor masura temperatura exterioara, presiunea atmosferica si umiditatea. Asta pe langa deja clasicul senzor de amprenta, disponibil pe iPhone 5s.

Nu este exclus, dupa modelul lansat deja de Samsung pe Galaxy S5, ca Apple sa includa si un senzor care sa masoare pulsul si temperatura corpului uman.

Cum arata tricorderul din Star Trek vedeti in clipul video de mai jos.

Sursele confirma, totodata, faptul ca iPhone 6 va avea un ecran mai are, de 4.7 inchi, cu 0,7 inchi mai mare decat cel de 4 inchi de pe iPhone 5s.

Dincolo de dimensiune, ecranul Ultra Retina ar urma sa vina cu o rezolutie mai buna decat cea de pe generatia 5s si cu o camera foto/video de 8 MP, mult imbunatatita.

In privinta lansarii telefonului, informatiile sunt, in continuare contradictorii. Sursele citate de weibo afirma ca acesta va fi lansat in septembrie, impreuna cu noul sistem de operare iOS 8 si cu ceasul inteligent iWatch.

GadgetReport.ro scria, anterior, ca lansarea telefonului ar putea avea loc in iulie, in conditiile in care concurenta din piata a devenit tot mai presanta pentru Apple, odata cu lansarea Samsung Galaxy S5, HTC One 2014 si Sony Xperia Z2.

Pe internet a aparut, recent, un nou concept video cu telefonul iPhone 6.

Din imaginile video pe care le puteti vedea mai jos, pare ca acest concept se apropie cel mai mult de realitate. Designerul Sam Beckett si-a imaginat un smartphone iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inchi, full HD (1920X1080 px) cu o densitate de 468 pixeli/inch, acoperit cu safir.

Telefonul ar urma sa fie mai subtire cu 9% fata de iPhone 5s si cu un display mai mare cu 17%.

GadgetReport.ro va prezenta, recent, alte cateva concepte de iPhone 6. Le puteti vedea AICI.