iPhone 7. Cel mai spectaculos concept

Data: 8/02/2016 | Autor: .

iphone_7 concept gadgetreport.ro

Designerul Eduardo Guerrero a lansat pe internet unul dintre cele mai spectaculoase concepte de iPhone 7 pe care le-am văzut până acum. Dacă estimările lui se vor dovedi reale, telefonul Apple va spulbera concurenţa, urmând să lanseze un nou trend în telefonia mobilă.

iphone_7 concept gadgetreport.ro 3Potrivit conceptului, prezentat de GadgetReport.ro, iPhone 7 ar urma să aducă câteva noutăţi interesante, printre care ecranul de 5,5 inchi 4K care va acoperi tot profilul telefonului, un buton virtual de home şi încărcarea wireless.

Interesant este şi faptul că telefonul nu va mai avea acele inserţii de pe spate, dedicate antenelor, fapt deja confirmat de presa internaţională.

Conceptul vine să transpună în imagini toate zvonurile privind lansarea noului telefon, prevăzută pentru luna septembrie.

Ştim deja despre iPhone 7 că acesta va fi cel mai subţire telefon din istoria companiei. Va avea un profil de 6-6,5 mm, cu cel puţin un milimetru mai subţire decât iPhone 6S, iar pentru ca acest lucru să devină posibil, Apple ar urma să sacrifice jack-ul pentru căşti de 3,5 mm.

iphone_7 concept gadgetreport.ro 4Cu alte cuvinte, în loc de căştile clasice cu fir, telefonul va primi o pereche cu bluetooth şi aplicaţia “AirPods”.

Dincolo de “AirPods”, telefonul ar urma să prezinte un procesor de patru ori mai rapid decât cel de pe iPhone 6s, o cameră cu deschidere f/2.0, senzori îmbunătăţiţi pentru 3D Touch şi Force Touch, alături de o baterie mai bună, cu încărcare rapidă.

Dincolo de eliminarea mufei de căşti şi înlocuirea acesteia cu căştile wireless, telefonul ar putea renunţa definitiv la butonul clasic de home şi ar putea aduce un nou software, iOS 10, care va lansa o nouă modă în materie.

iphone_7 concept gadgetreport.ro 2GadgetReport.ro v-a prezentat, recent, un clip care insistă pe facilităţile software pe care noul iPhone 7 ar putea să le aducă, o dată cu noul iOS 10.

Realizat de iPhone-Tricks.com, clipul prezintă un telefon cu un ecran OLED care acoperă întreaga faţă a telefonului, butonul de home fiind unul virtual.

Tot ce înseamnă ecosistem a fost regândit, fiind capabil să ofere tot felul de informaţii, în funcţie de cum apeşi pe icon-uri.

Tehnologia 3D Touch este deja realitate, însă, mai mult ca sigur că multe dintre facilităţile prezente în clip le vom vedea abia din 2018, când Apple va trece, la fel ca şi Samsung, la ecranele OLED.