iPhone 7. Conceptul care face senzatie pe internet

Data: 29/06/2015 | Autor: .

iPhone 7. Conceptul care face senzatie pe internet

Un clip video care aduna toate informatiile pe surse despre noul iPhone 7 a devenit viral pe internet, fiind vizionat de cateva milioane de oameni. Clipul prezinta un telefon cu un ecran curbat, un adevarat copy-paste dupa Galaxy S7 Edge, insa cu optiuni tehnice peste nivelul celui mai spectaculos telefon Samsung.

Noul iPhone 7 ar urma sa vina in doua versiuni, una de 4.7 inch si alta de 5.5 inch.

Ecranul ar urma sa acopere intreg telefonul, iar butonul de Home va fi unul virtual. Informatia este confirmata de Digitimes care subliniaza faptul ca Home Button ar putea fi sacrificat pentru a face loc unui ecran mai mare.

La capitolul hardware, iPhone 7 va include un procesor produs de Samsung, alaturi de 2 GB de RAM.

Telefonul ar urma sa prezinte doua camere, una de 8 MP frontala si o alta de 20 MP, construite cu ajutorul celor de la LinX, compania israeliana preluata recent de Apple, si care ar urma sa duca calitatea imaginii in zona DSLR.

iPhone 7 ar urma sa prezinte un singur slot 3-1, de unde sa poti incarca telefonul, sa asculti la casti si sa transferi date. Telefonul, ce va rula iOS 9, va include si un sistem de sunet performant, Beats, cu 6 difuzoare!

♥ iPhone 7 Edge With an Iron Man ♥♥ Like + Share + Comment ♥

Posted by iPhone 7 on Tuesday, June 16, 2015

Printre celelalte facilitati, telefonul va avea functia de „Low Power Mode” ce va oferi pana la 3 ore in plus de durata de viata a bateriei, tehnologia Force Touch si noul serviciu de streaming muzical Apple Music.