iPhone 7, primele imagini cu profilul noului smartphone

Data: 10/03/2016 | Autor: .

iPhone 7, primele imagini cu profilul noului smartphonePe forumurile fanilor iPhone fac senzaţie fotografiile cu ceea ce se vrea a fi prima carcasă pentru iPhone 7, smartphone pe care Apple ar urma să îl lanseze oficial în toamna acestui an. Imaginile vin să confirme, printre altele, profilul clasic al telefonului şi absenţa mufei de căşti.

Dacă este să luăm drept veridice imaginile publicate pe internet, va fi foarte greu să deosebim iPhone 7 de precedentele modele iPhone 6s şi iPhone 6.

iphone-7-carcasa-gadgetreport.roAcestea confirmă însă faptul că Apple va lansa căştile fără fir, prin bluetooth sau Lightning, şi că telefonul va avea două difuzoare stereo.

Cu alte cuvinte, în loc de căştile clasice cu fir, telefonul va primi o pereche cu bluetooth şi aplicaţia “AirPods”.

iphone 7-carcasa-gadgetreport.roiPhone 7 ar urma să prezinte un procesor de patru ori mai rapid decât cel de pe iPhone 6s, o cameră cu deschidere f/2.0, senzori îmbunătăţiţi pentru 3D Touch şi Force Touch, alături de o baterie mai bună, cu încărcare rapidă.

Dincolo de eliminarea mufei de căşti şi înlocuirea acesteia cu căştile wireless, telefonul ar putea renunţa definitiv la butonul clasic de home şi ar putea aduce un nou software, iOS 10, care va lansa o nouă modă în materie.

GadgetReport.ro v-a prezentat, recent, un clip care insistă pe facilităţile software pe care noul iPhone 7 ar putea să le aducă, o dată cu noul iOS 10.

Realizat de iPhone-Tricks.com, clipul prezintă un telefon cu un ecran OLED care acoperă întreaga faţă a telefonului, butonul de home fiind unul virtual.

Tot ce înseamnă ecosistem a fost regândit, fiind capabil să ofere tot felul de informaţii, în funcţie de cum apeşi pe icon-uri.

Tehnologia 3D Touch este deja realitate, însă, mai mult ca sigur că multe dintre facilităţile prezente în clip le vom vedea abia din 2018, când Apple va trece, la fel ca şi Samsung, la ecranele OLED.