iPhone 8 şi iPhone 8 Plus au debutat în România. Primele impresii

Data: 27/09/2017 | Autor: .

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au debutat in Romania. Primele impresii

QuickMobile.ro a lansat, în premieră pe piața românească, telefoanele iPhone 8, iPhone 8 Plus și ceasul inteligent Apple Watch 3. Smartphone-urile si ceasul pot fi precomandate pe site, iar livrările vor avea loc în ordinea comenzilor.

Timpul de aşteptare depinde de numărul de precomenzi, retailerul având în prezent peste 600 de telefoane care trebuie livrate clienţilor, dintre care a trimis deja, prin curier, peste 150 de bucăţi, relatează GadgetReport.ro

Cele două telefoane vin cu ecrane LCD mai performante faţă de generaţia iPhone 7, de 4,7 inchi (iPhone 8) respectiv de 5,5 inchi (iPhone 8 Plus), prinse în carcase din sticlă şi aluminiu.

Noile display-uri includ funcţia True Tone de pe iPad Pro, astfel că sunt mai luminoase, iar culorile mai bine definite.

Cele doua telefoane au un procesor A11 Bionic, cu şase core-uri, pe 10 nm, cel mai performant produs vreodată de producătorul american.

iPhone 8 are 2 GB de RAM, în timp ce iPhone 8 Plus beneficiază de 3 GB de RAM. La fel ca iPhone X, telefoanele rulează noul sistem de operare iOS 11 care include, în premieră, facilităţi pentru experienţa VR (realitatea virtuală).


iPhone 8 Plus include o cameră duală, de 12 MP, cu mai multe opţiuni de fotografiere şi efecte, printre care şi Portrait Lighting, o facilitate care permite utilizatorilor să poată controla lumina de pe faţa subiectului fotografiat în timp real.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus dispun, în premieră, de încărcare wireless, bazată pe standardul Qi, Bluetooth 5.0 şi de noi difuzoare stereo, cu 25% mai puternice decât cele de pe iPhone 7. De asemenea, noile telefoane sunt „sigilate microscopic” pentru rezistență la praf și la apă.

iPhone 8 costă în versiunea de 64 GB,  3700 lei, iar în cea de 256 GB – 4499 lei.

iPhone 8 Plus este vândut de QuickMobile.ro la 4199 lei (64 GB) respectiv 4990 lei (256 GB).

Ofertele le găsiţi AICI.

Cum arată şi se comportă telefoanele aflaţi din review-ul video GadgetReport.ro

 

Apple Watch Series 3, în România

QuickMobile.ro a prezentat, in premiera pe piata autohtona, si cel mai nou smartwatch Apple. La prima vedere, Apple Watch Series 3 nu diferă prea mult faţă de generaţiile anterioare. Designul a rămas acelaşi, inovaţia fiind prezentă însă la interior. Singura diferență estetică constă într-un sticker roșu în locul rotiței prezentă pe marginea laterală.

Smartwatch-ul are un procesor dual-core mai rapid cu 70% faţă de Apple Watch 2, beneficiază de noul sistem de operare watchOS şi include, în premieră, modem LTE, atfel că ceasul poate fi folosit pe post de telefon, cu un sim electronic eSIM. Ceasul are un modem Wi-Fi cu 85% mai rapid si 50% mai eficient.

Interesant este şi faptul că display-ul Apple Watch Series 3 are şi rol de antenă, iar ceasul include altimetru şi senzor cardiac care, în premieră, poate detecta aritmia.

Apple afirmă că bateria ceasului are o autonomie de 18 ore şi că acesta este rezistent la apă şi praf.

Ceasul costa, la QuickMobile.ro, intre 1699 si 1849 lei, in functie de versiune. Aflati detalii de AICI.

iPhone X ajunge în România

QuickMobile va aduce în România și telefonul iPhone X, bineinteles dupa ce acesta va deveni disponibil la nivel international.

Precomenzile vor începe, la nivel mondial, pe 27 octombrie, iar vânzările pe 3 noiembrie.

GadgetReport.ro estima, zilele trecute, ca este putin probabil sa vedem iPhone X mai devreme de luna decembrie in Romania, avand in vedere problemele de productie cu care se confrunta Apple.

Detalii aflati din stirea de mai jos.

Lovitură neaşteptată pentru Apple. iPhone X spulberă planurile producătorului american