iPhone, detronat! Galaxy S III, cel mai bine vandut smartphone din lume (VIDEO)

Data: 9/11/2012 | Autor: .

Cel mai bine vandut smartphone din lume nu mai este iPhone. Potrivit datelor companiei Strategy Analytics, coroana a trecut la Galaxy S III, cel mai spectaculos telefon din gama celor de la Samsung. Expertii nu exclud insa ca, in trimestrul IV, Apple sa revina in lupta, odata cu lansarea noului iPhone 5.

  Potrivit datelor din trimestrul III 2012, Samsung a vadut la nivel international 18 milioane de smartphone-uri GS 3, in timp ce Apple a comercializat 16,2 miliaone de iPhone 4S.

Neil Shah, expert la Strategy Analytics, a declarat ca Galaxy S 3 a atins o impresionanta cota de piata de 11 la suta, ceea ce il claseaza pe primul loc in topul celor mai bine vandute telefoane din lume, relateaza BGR

Cele mai bune vanzari au fost consemnate de Samsung in SUA, Europa si Asia.

Samsung a anuntat, de altfel, zilele trecute, ca a depasit granita de 30 de milioane de telefoane Galaxy S III vandute de la lansarea oficiala din luna mai. Pentru sud-coreenii, noul smartphone a devenit cel mai bine vandut din istorie.

 Precedentul record a fost atins tot de Galaxy S III, care a ajuns la 20 milioane in 100 de zile de la lansare.

Galaxy S III a fost lansat la inceputul lunii mai si vine cu profil de numai 8,6 milimetri, un ecran de 4,7 inch HD cu rezolutia de 1280X720 si o greutate de 133 grame.

Smartphone-ul are sub carcasa un procesor quad-core de 1,4 Ghz, extrem de puternic, sustinut de 1 GB de RAM. Samsung Galaxy S III ofera trei versiuni de memorie: 16GB, 32GB si 64GB.

Telefonul are o camera de 8 MP capabila sa inregistreze in HD la 1080p. Softul special permite activarea camerei aproape instantaneu si realizarea de pana la 20 de poze in rafala.

Urmariti mai jos o prezentare a telefonului realizata de PhoneArena.com

Daca va intereseaza testele comparative intre Galaxy S III si iPhone 5, intrati aici