iPhone XS, probleme cu semnalul? Plângeri pe forumul Apple

Data: 25/09/2018 | Autor: .

iPhone XS, probleme cu semnalul? Plângeri pe forumul AppleMai mulți proprietari de telefoane iPhone XS și XS Max s-au plâns, pe forumul Apple, de faptul că întâmpină probleme cu noile smartphone-uri. Doi dintre utilizatori au afirmat că semnalul GSM & Wi-Fi este de slabă calitate, relatează GadgetReport.ro

Unul dintre utilizatori a scris că atunci cînd a încercat să se conecteze la rețeaua 5Ghz, i-a fost practic imposibil, având doar două liniuțe de semnal, în condițiile în care pe iPhone 7 Plus și iPad (2017) aveau semnal maxim. Pe rețeaua de 2,5 Ghz, utilizatorul nu a înregistrat nicio problemă de conectare.

Un alt utilizator a scris, pe Reddit, că semnalul LTE oferit de iPhone XS Max este de slabă calitate.

,,Anterior am avut iPhone 8 plus. În casă aveam tot timpul două linii la semnal, câteodată una singură. Niciodată nu s-a deconectat însă de la rețea, indiferent dacă rulam clipuri sau navigam pe net. Acum, cu iPhone XS Max, am o linie de semnal cam tot timpul, iar în unele situații nu am semnal deloc. Am crezut că telefonul este defect și l-am schimbat la Verizon, dar și cu celălalt este aceeași situație. Îmi place ecranul dar cred că va trebui să mă întorc la iPhone 8 Plus”, a scris acesta.

Potrivit unui studiu făcut de Wiwavelength, iPhone XS și iPhone XS Max ar avea un semnal radio mai slab decât precedentele modele iPhone.

WiWavelength afirmă că acesta este și motivul pentru care utilizatorii s-au plâns de calitatea semnalului.

Vestea proastă este că această problemă nu va putea fi rezolvată printr-un update de software. Cel mult operatorii de telefonie și date pot crește puterea semnalului, însă este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple.

O altă soluție este cea de schimbare a hardware-ului, însă este puțin probabil ca Apple să recheme noile telefoane în service și, probabil, va aștepta să vadă dacă este o problemă generală sau doar una conjucturală.

Vestea bună este că noile telefoane iPhone XS și XS Max aduc o viteză mai bună de transfer de date, grație tehnologiilor 4×4 MIMO, QAM și LAA.

 

iPhone XS. Tot ce trebuie să știți despre noul telefon, într-un minut