Jocul Ancestors: The Humankind Odyssey primește noi video-uri

Data: 19/08/2019 | Autor: .

Panache Digital Games și Private Division au dezvăluit azi episodul final al seriei de trei videouri 101, în care Patrice Désilets explică mecanica evoluției din joc și discută cum vor fi răsplătite curiozitatea și ingeniozitatea jucătorilor în Ancestors: The Humankind Odyssey,relatează GadgetReport.ro 

Panache a publicat recent și un nou video din seria „Experiences”, în care Patrice Désilets explorează conceptul unic aflat la baza Ancestors: The Humankind alături de diferiți experți din afara gamingului. În al doilea episod, Patrice Désilets discută cu alpinistul canadian, care va participa și la Jocurile Olimpice din 2020, Alannah Yip, despre cum sunt folosite în continuare unele dintre abilitățile motrice și instinctele care i-au ajutat pe strămoșii noștri să depășească obstacole aparent imposibile. Seria de secvențe video „Experiences” se va îmbogăți cu câte un episod nou la fiecare trei săptămâni.

Ancestors: The Humankind Odyssey va fi lansat pe PC prin intermediul Epic Games store pe 27 august 2019 și în format digital pentru PlayStation 4, respectiv pentru Xbox One în decembrie 2019.

Panache Digital Games și Private Division

Ancestors realizat de Panache Digital Games și Private Division