Logitech G lansează două noi tastaturi de gaming – G915 și G815

Data: 19/08/2019 | Autor: .

Logitech G lansează două noi tastaturi de gaming, Logitech G915 LIGHTSPEED tastatură wireless mecanică și Logitech G815, tastatura mecanică cu tehnologie LIGHTSYNC RGB. Gadgeturile dispun de noile switch-uri low-profile GL,relatează GadgetReport.ro

Tastatura wireless mecanică Logitech G915 LIGHTSPEED

Tastatura G915 dispune de tehnologia LIGHTSPEED Wireless, pentru a beneficia de precizie, viteză de răspuns de 1ms și autonomie de până la 135 de zile de jucat fără oprire, cu iluminarea oprită (presupunând opt ore de joc pe zi). G915 LIGHTSPEED include, de asemenea, cinci taste programabile G-keys care permit setarea unor secvențe macro personalizate și diferite comenzi pentru aplicații.

Pentru prima dată în industria de gaming, Logitech G oferă cea mai nouă tehnologie de iluminat LIGHTSYNC RGB pe o tastatură wireless LIGHTSPEED. Cu tehnologia LIGHTSYNC, această tastatură poate fi personalizată folosind o gamă de aproximativ 16,8 milioane de culori prin intermediul aplicației Logitech G HUB pentru a beneficia de o experiență captivantă de gaming. Cu funcția RGB colorwave activată, jucătorii pot utiliza tastatura mai mult de 12 zile cu o singură încărcare (presupunând opt ore de joc pe zi).

Tastatura mecanică de gaming Logitech G815 LIGHTSYNC RGB

Tastatura Logitech G815 LIGHTSYNC ultra-subțire, cu fir, oferă același stil și finisaj elegant de care dispune Logitech G915 LIGHTSPEED, cu cinci taste G-keys programabile, până la trei profiluri on-board și tehnologia LIGHTSYNC RGB, care permite personalizarea culorilor prin aplicatia Logitech G HUB. În plus, dispune de un port USB 2.0 passthrough, pentru conectarea altor accesorii.

Tastatura mecanică

Tastatura mecanică G815 LIGHTSYNC RGB

Ambele modele dispun de switch-uri low-profile GL, care sunt de două ori mai scurte decât cele obişnuite, fapt pentru care asigură o actuare a butoanelor cu 25% mai rapidă şi o experienţă de tastare mai confortabilă. Fiecare gamer are posibilitatea de a alege între trei versiuni de switch-uri, clicky, tactile şi linear astfel încât să se potrivească cu preferințele de joc.

Preț și disponibilitate

Tastaturile de gaming Logitech G915 LIGHTSPEED și Logitech G815 LIGHTSYNC RGB vor fi disponibile pe LogitechG.com și în magazinele partenere începând cu luna septembrie 2019, la un pret recomandat de 1199.9 lei respectiv 949.9 lei.