Jocul care a adunat 1 miliard de dolari intr-o singura zi (VIDEO)

Data: 7/11/2013 | Autor: .

call-of-duty-ghosts-gadgetreport

Activision Blizzard a anuntat ca a vandut intr-o singura zi copii in valoare de 1 miliard de dolari ale noului sau joc video, intitulat „Call of Duty: Ghosts„, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

Franciza de razboi „Call of Duty”, al carei prim joc a fost lansat in urma cu zece ani, este unul dintre produsele vedeta ale companiei Activision Blizzard.

Precedentul joc din franciza „Call of Duty”, intitulat „Black Ops II”, a avut nevoie in 2012 de 15 zile pentru a atinge plafonul de 1 miliard de dolari, insa „Grand Theft Auto V”, un joc produs de compania concurenta Rockstar Games, a doborat acest record, in septembrie, avand nevoie de doar trei zile pentru a depasi acest prag simbolic.

Povestea jocului „Call of Duty: Ghosts” are loc la cativa ani dupa ce Statele Unite ale Americii se prabuseste si nu mai reprezinta o super-putere, iar soldatii ramasi duc lupte de tip guerrilla pentru a suprevietui si pentru a-si recupera tara.

In ceea ce priveste cerintele tehnice cerute de noul joc, acestea sunt cu adevarat ridicate. Call Of Duty: Ghosts poate fi rulat doar pe sistemele cu minim 6GB RAM, spatiul ocupat de instalarea jocului fiind de 50GB, datorita calitatii grafice.

Jocul este disponibil pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Wii U.

Pe lângă versiunea normală, Call of Duty: Ghosts a fost lansat in două ediţii de colecţie: Hardened Edition şi Prestige Edition.

Prima dintre acestea  conţine un season pass pentru toate pachetele DLC , ambalaj metalic Steelbook şi o brăţară Paracord.

Ediţia Prestige ofera tot acest conţinut, alături de Call of Duty: Ghosts Tactical Camera, o cameră video full HD 1080p, rezistentă la apă, ce poate fi montată pe cap, asemenea celor purtate de forţele speciale.