Jocul online League of Legends, disponibil in limba romana (VIDEO)

Data: 30/05/2012 | Autor: .

Riot Games, compania de jocuri care a creat League of Legends, a anuntat miercuri lansarea versiunii in limba romana a cunoscutului joc online, cu servicii si asistenta complet localizate. Pentru a marca momentul, finala primului turneu din Romania va avea loc in Bucuresti, la magazinul Flanco din Unirea Shopping Center, in data de 2 iunie.

Pentru a sustine mai bine jucatorii de League of Legends din tara, versiunea in limba romana a jocului este localizata in intregime, cu dublaj si subtitrari in limba romana, precum si cu asistenta dedicata pentru jucatori si community coordinator dedicat. Un nou site al comunitatii romane poate fi gasit aici. 

League of Legends este o arena de lupta online, multiplayer, unde echipele de jucatori concureaza pentru dominatie, selectand un personaj din cei peste 90 de campioni cu puteri unice. De la lansarea sa in America de Nord si Europa in octombrie 2009, peste 30 de milioane de jucatori au descarcat jocul, pentru a intra in sesiuni de lupta multiplayer impotriva echipelor rivale si, in acest moment, peste patru milioane de jucatori se bucura in fiecare zi de League of Legends.

Jucatorii se pot inregistra si pot descarca gratuit jocul de aici pentru a putea incepe sa joace imediat.