Jocurile pentru telefon și browser pe care să le joci cu prietenii pe internet

Data: 27/03/2020 | Autor: .

 Suntem într-o perioadă în care, dincolo de job, urmăritul serialelor și discuțiile de pe social media, nu prea ai ce face. O alternativă o reprezintă jocurile online, pe care le poți juca cu prietenii tăi, fără să ai nevoie de console de gaming sau de calculatoare performante, relatează GadgetReport.ro

Există o mulțime de jocuri multiplayer pe care le puteți juca din browser (Chrome, Explorer, Firefox etc.) cu prietenii și membrii familiei. Multe dintre ele sunt disponibile atât pentru iOS cât și pentru Android.

Dacă vă plac jocurile de acțiune, încercați  Word with Friends 2  ( iOS / Android ) și  Words with Friends Classic ( iOS / Android ).

De asemenea, puteți juca clasicul  UNO! ( iOS / Android ), un joc clasic de cărți.

Dintre toate jocurile lansate de Nintendo pentru telefonul mobil,  Mario Kart Tour  ( iOS / Android ) este unul dintre cele mai attractive. Este ușor de controlat și îți permite să te întreci cu prietenii.

Dacă vreți ceva mai complex, încercați Battle Royale sau  Fortnite  ( iOS / Android ).

O altă variantă foarte bună este legendarul Call of Duty,  pentru care aveți o variantă de telefon ( iOS / Android ). Minecraft  este, de asemenea, un joc foarte bun, disponibil pe platformele mobile ( iOS / Android ).

Dacă vreți să vă jucați în browser, există o serie de jocuri foarte bune, pe care le poți juca cu prietenii.

Un joc special este  Orașul Salem , în care unii dintre prietenii tăi joacă rolul unor mafioti, iar alții sunt simpli orășeni. Un alt joc interesant există clasicul  Agar.io , și variantele sale Slither.io și Powerline.io ,  o combinație între  Agar.io și vechiul joc Snake de la Nokia.

Dacă vreți să vă jucați singuri, încercați  CubeSlam . O variantă a clasicului Pong, în care bateți o minge de o placă și trebuie să evitați obstacolele de pe parcurs. Pentru a juca cu un prieten, nu trebuie decât să le trimiteți un link către joc. De asemenea, vă puteți folosi camerele web pentru a vă privi reciproc în cealaltă parte a terenului în timp ce jucați.

Sperăm ca măcar unul dintre aceste jocuri să vă ajute să treceți cu bine prin această perioadă de carantină.