Jocuri pentru Android. Cele mai interesante jocuri pentru telefonul mobil

Jocuri pentru Android. Cele mai interesante jocuri pentru telefonul mobil

Într-o perioadă în care stăm mai mult în casă, urmare a pandemiei de coronavirus, dincolo de filme și seriale, o soluție excelentă să pierzi timpul într-un mod agreabil este să te joci pe laptop, pe PC sau pe consola de gaming. Pentru jocuri ceva mai simple există întotdeauna varianta telefonului, pe care îl poți folosi oriunde, chiar și atunci când stai relaxat în pat sau, de ce nu, în baie. GadgetReport.ro îți prezintă astăzi câteva dintre cele mai interesante jocuri pentru Android, prezentate pe un Galaxy S20 Ultra 5G, telefon pe care îl testăm în cadrul programului Orange Smartphone Tester, derulat de Orange.

 

Grimvalor

Unul dintre cele mai atractive jocuri din prezent, dovadă numărul mare de descărcări din platforma Google Play. Jocul, un RPD în 2D, este foarte bine desenat și nu îți trebuie mult timp să te prinzi cât de ușor este să îl joci. Scenariul este unul excelent, iar planșele sunt desenate cu multe detalii interesante.  Ne-a plăcut faptul că, pe măsură ce înaintezi în joc, vei avea parte de dușmani tot mai puternici.

Jocul, în varianta sa gratuită durează aproximativ 1-2 ore. Dacă vrei varianta completă, trebuie să plătești 7 dolari, echivalentul a 30 de lei. Noi credem că merită.

Îl poți descărca de AICI.

Oddmar

Un alt joc foarte bine desenat și antrenant este Oddmar. Un joc de tip platformă 2D care vine cu un număr mare de planșe și o mare varietate de dușmani, puzzle-uri și obstacole. Ai inclusiv niveluri de bonus pe care le poți accesa pe măsură ce înaintezi în joc. Ne-a plăcut acest joc în primul rând pentru poveste, dar mai ales pentru grafica foarte bună.

Ai la dispoziție controlere de tip touchscreen, dar poți să îl conectezi și la un gamepad. În varianta demo, jocul este destul de lung și antrenant.

Dacă vă place, să plătești 5 dolari pentru el noi credem că este o afacere foarte bună. Îți va oferi zeci de ore, dacă nu zile de gaming la un nivel excelent.

Îl poți descărca de AICI.

Dandara

Dandara este un joc care aduce aminte de game-urile din tinerețe. Jocuri cu o grafică cu iz clasic, 2D, dar care ne atrăgeau prin poveștile interesante. Așa este și Dandara, un joc unic în care trebuie să manipulați gravitația pentru a sări pe pereți și tavane.

The World of Salt este la un pas de colaps. Cetățenii, cândva spirite libere, sunt asupriți și izolați. Dar nu este pierdut totul, căci apare o eroină, o rază de speranță. Numele ei este Dandara.

Așa sună descrierea jocului care, cu siguranță, o să vă atragă. Costă 6 dolari și îl puteți descărca de AICI

Suzy Cube

Mai avem un joc interesant, de această dată un joc 3D. Suzy Cube, un joc tip platformă publicat de Noodlecake, te atrage în primul rând prin grafica original care duce cu gândul la Super Mario 3D Land. Este un joc plin de adrenalină, distractiv și capricios.

Cu siguranță este o modalitate simpatică de a te distra, de a uita de pandemia asta de care pare că nu vom scăpa foarte ușor.

Jocul costă 21 de lei și îl poți cumpăra din Google Play.

Rayman Adventures

Rayman Adventures este un joc Ubisoft, disponibil gratuit, care îți va oferi o experiență cum adevărat originală. Protagonistul este un pic ciudat, acțiunea este una specială, însă jocul, dacă te prinde, îți va oferi ore întregi de acțiune, mai cu seamă că are multe planșe și o gamă foarte largă de personaje.

Fiind un joc free-to-play, ai la dispoziție, bineînțeles, tot felul de skill-uri pe care poți să le cumperi.

Merge însă să te joci și fără accesorii. Experiența este una absolut interesantă.

În descarci de AICI.

Ninja Arashi

Ninja Arashi este un joc original, cu o grafică mai puțin obișnuită dar care oferă tot felul de elemente provocatoare, inclusiv din zona de RPG.

Jocul este plin de capcane și dușmani care nu vor altceva decât să te facă că eșuezi. Jocul este liniar și super distractiv. Îl puteți descărca gratuit din Google Play.

Teslagrad

Un joc pentru fanii designului minimalist în care personajul principal va fi pus în fața unor provocări care mai de care mai dificile.

E un joc care oferă o combinație de RPG și Puzzle, cu misiuni destul de complicate pe care, cu siguranță, le vei trece cu greu. Satisfacția este însă pe măsură.

Jocul are o secțiune gratuită, de câteva ore, urmată de o variantă care costă 7 dolari. Jocul îl poți descărca de AICI.

Terraria

Un alt joc popular care și-a croit drum spre experiența mobilă, Terraria este un platformer open sandbox, cu accent pe explorare. Un fel de Minecraft în 2D.

Lumea jocului este extrem de vastă, cu sute de planșe diverse. Vei începe cu trei instrumente de bază, unul pentru săpături, un altul pentru luptă și  un topor.

Altfel, vei explora și vei încerca să găsești resurse, care pot fi descoperite în peșteri sau în alte locuri secrete.

Jocul merită, cu siguranță, cei 5 dolari. Ai și o versiune gratuită, destul de scurtă, dar îndeajuns de mare ca să îți dai seama dacă merită să-l cumperi. Îl găsești AICI.

The Cave/ Peștera

 

Un joc excelent în care misiunea ta va fi să explorezi o peșteră plină de mistere. Jocul are o grafică excelentă, iar în materie de game-play stă foarte bine, cu tot felul de puzzle-uri nu ușor de descifrat.

Ca și Oddmar, una dintre principalele avantaje ale acestui joc îl reprezintă abundența de opțiuni. Încă de la început, ai șapte exploratori din care să alegi, fiecare având propriul trecut și abilități speciale. Adună trei dintre ei și pornește spre Peșteră. Comutarea între personaje pentru a rezolva diferite puzzle-uri mi-a amintit de Trine, o altă serie excelentă de jocuri.

Jocul îl poți descărca de AICI.

Swordigo

 

Dacă v-a plăcut Grimvalor, atunci veți dori cu siguranță să jucați și Swordigo. Sunt jocuri foarte similare, cu o grafică foarte bună și mecanici RPG.

Jocul este unul încântăror, cu diverse grade de dificultate. De exemplu, va trebui să găsești arme mai puternice pentru a-ți da jos dușmanii. Există, de asemenea, vrăji pentru a descoperi tot felul de locuri secrete. Ne-a plăcut și faptul că controalele touchscreen sunt excelente și ușor de personalizat.

Jocul îl poți accesa gratuit, în varianta cu reclame. Dacă vrei să scapi de ele, te costă numai 1,49 dolari. Un preț foarte bun. Swordigo îl poți descărca de AICI.