Next Level Racing F-GT Lite. Un cockit spectaculos pentru jocurile cu mașini

Next Level Racing F-GT Lite. Un cockit spectaculos pentru jocurile cu mașini

MGT anunță disponibilitatea în România a modelului Next Level Racing F-GT Lite, un cockpit portabil spectaculos pentru pasionații de simulatoare cu mașini. F-GT Lite permite utilizatorilor schimbarea rapidă a poziției de la Formula 1 la GT, rapid și ușor. Mai mult, acesta este conceput să fie pliabil, fiind uşor de transportat şi ideal pentru împătimiții de curse care își doresc o experiență autentică atât acasă, cât si la un Lan Party.

Articulațiile Next Level Racing F-GT Lite permit schimbarea rapida a unghiurilor de înclinație astfel încât să se adapteze ușor oricărui utilizator. Fiecare articulație poate rezista la o forță de 150 kg, iar datorită designului său și a construcției din oțel carbonic de înaltă calitate, utilizatorii au garanția că acest produs este durabil și rezistent.

Next Level Racing F-GT Lite dispune de o gamă completă de reglaje ale unghiurilor de înclinare, ce ajută utilizatorul să găsească ușor poziția optimă. În același timp, materialul textile ventilat, inserțiile laterale moi și inserția de piele Alcantara din care este făcut simulatorul, maximizează confortul utilizatorului și oferă o experiență de joc plăcută.

Next Level Racing F-GT Lite poate fi cumpărat de pe acest LINK.