Jocurile viitorului vor fi incredibil de reale (VIDEO)

Data: 17/04/2012 | Autor: .

Jocurile din urmatorii 4-5 ani se anunta a fi cu adevarat spectaculoase. Noile motoare grafice anuntate de producatorii de jocuri promit o experienta apropiata de realitate, iar imaginile 3D-ul si noile console de jocuri vor face ca gamerii sa simta ca se afla cu adevarat in mijlocul actiunii.

Compania Ctytek a lansat, zilele trecute, platforma CryENGINE 3 SDK 3.4.0 DX11, pe baza careia dezvoltatorii vor putea crea jocurile viitorului. Urmariti clipul video de mai jos pentru a descoperi capacitatile acesteia.

Si Epic a lansat, recent, la Game Developers Conference din San Francisco, o noua platforma grafica – Unreal Engine 3. Aceasta va permite dezvoltatorilor sa scrie noi jocuri pentru Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Windows, Mac, iOS si Android.

GadgetReport.ro a relatat, recent, despre o un codec care genereaza o textura care arata aproape la fel ca pielea umana. Astfel ca, pe baza acesteia, in curand, personajele din jocuri, filme si aplicatii vor deveni aproape reale.

Though Jimenez a reusit performanta incredibila cu ajutorul unor logaritmi modificati pe baza DirectX 10. Expertul a derulat aplicatia cu ajutorul unei placi GeForce GTX 580 la 112.5 frameuri pe secunda.