Vanatul devine vanator. Primul teaser video pentru spectaculosul Crysis 3 (VIDEO)

Data: 21/04/2012 | Autor: .

Electronic Arts si Crytek au lansat primul teaser video pentru cea de-a treia parte a seriei Crysis, ce urmeaza a fi lansata in 2013. Din imagini rezulta ca jocul va beneficia de o grafica spectaculoasa, gratie noii versiuni de CryEngine.

Teaserul arata ca personajul principal, Prophet, va beneficia de noi arme dar si de noi tactici care cu siguranta vor atrage interesul pasionatilor.

In partea a treia a francizei, a carei actiune se desfasoara in anul 2047, il regasim pe Prophet in Nanodome, domul construit de catre Corporatia Cell. Domul, ce cuprinde intreaga metropola New York, este impartit in sapte zone, dominate de paduri tropicale, terenuri mlastinoase si ape curgatoare.

Prophet va avea, printre altele, un arc letal, un nou Nanosuit si tehnologie extraterestra pentru a-l face cel mai periculos vanator de pe planeta.

Prophet se afla intr-o misiune pentru a se razbuna, dupa ce a descoperit adevarul din spatele motivelor pentru care corporatia Cell a construit Nanodomul pentru carantina.

Jocul va fi disponibil pentru Xbox 360, PlayStation 3 si PC si poate fi deja precomandat. Un nou teaser este asteptat pe 24 aprilie.