Review ,,Judgment”. Un spin-off al seriei Yakuza cu multe elemente spectaculoase

Data: 25/07/2019 | Autor: .

Judgment. Un spin-off al seriei Yakuza cu multe elemente spectaculoase

Studioul Ryu Ga Gotoku, autorul cunoscutului joc Yakuza, a lansat un nou titlu, Judgment, povestea unui avocat ce se folosește de abilitățile sale pentru a investiga Districtul Red Light din Kamaurocho, orașul care apare și în seria Yakuza, relatează GadgetReport.ro

Seria Yakuza este una dintre favoritele noastre, iar Judgment vine să ofere o completare mult așteptată. Povestea din noul joc este una asemănătoare cu cea din Yakuza, însă cu câteva elemente noi care duc jocul la un nou nivel.

La prima vedere, Judgment ne dă impresia că urmărim un film japonez în care un detectiv încearcă să găsească un criminal ce vânează clanurile Yakuza și omoară fiecare membru.

La fel ca în seria Yakuza, vom avea parte de foarte multe secvențe de cut-scene, foarte plăcute, cu o grafică superbă.  Vocile în japoneză și subtitrarea în engleză oferă jocului un plus de atractivitate și originalitate.

Dincolo de cut-scene-uri, în Judgment avem parte de un gameplay foarte antrenant, cu lupte diverse.

Personajul nostru va avea două stiluri de luptă, Crane și Tiger, ce se diferențiază prin puterea loviturilor și pagubele realizate asupra inamicilor. Pe lângă scenele de luptă, jocul oferă foarte multe alte activități și misiuni în Kamurocho.

Orașul este mult mai bine realizat decât în seria clasică, Judgment beneficiind de o grafică mult mai bună. Magazinele, restaurantele sau zonele de distracție sunt foarte bine desenate, iar setup-ul este unul suficient de mare ca să te plimbi pe străzi ore în șir.

Personajele din Judgment sunt inspirate de actorii japonezi care au redat vocile acestora, iar acest lucru oferă un plus de originalitate.

Judgment

Grafica jocului Judgment este exemplară

Un alt element foarte bine realizat îl reprezintă coloana sonoră.  Vocile, muzica, zgomotul ambiental de pe străzi îți oferă senzația că ești într-un oraș real, filmat și redat în joc. Iar în lupte, vei auzi toate efectele clasice de lovituri, ceea ce oferă un plus de farmec acestui titlu.

În concluzie, Judgment este un joc excelent, care merită încercat, mai ales acum, în vacanța de vară. GadgetReport.ro îi oferă nota 8.

Distribuit în România de către Best Distribution, jocul îl puteți cumpăra în diverse variante, inclusiv pentru PlayStation 4, de aici.