Kara, femeia bionica. Un clip video despre viitorul asistent personal

Data: 11/03/2012 | Autor: .

Quantic Dream a prezentat la Game Developers Conference un film de 7 minute in care prezinta capacitatile noii tehnologii video care urmeaza sa o implementeze in jocuri, relateaza GadgetReport.ro

Quantic Dream a folosit numai putin de 64 de camere video pentru a inregistra si reda in mediul virtual miscarile corpului si expresiile faciale ale Karei, viitorul asistent personal, interpretat de o actrita.

Noul software vine sa ofere caracterului o exprimare credibila, pusa in valoare de story-ul inspirat parca din romanele lui Asimov.

Clipul video, pe care il puteti urmari mai jos, reda povestea «nasterii» Karei, un robot android care, in mod miraculos, capata sentimente umane.

Din punct de vedere tehnic, Quantic Dream face o demonstratie despre viitorul jocurilor video. Clipul este prezentat cu ajutorul unui Sony PlayStation 3.

GadgetReport.ro v-a prezentat, recent, o alta inventie care va revolutiona lumea jocurilor. Este vorba de pielea artificiala, o textura inventata de expertul in grafica Jorge Jimenez. Mai multe detalii aflati aici.