Mass Effect 3, record de vanzari pe piata americana

Data: 13/03/2012 | Autor: .

BioWare si Electronics Art au vandut pe piata americana peste 890.000 de copii ale jocului Mass Effect 3, si asta in numai 24 de ore de la lansarea oficiala.Mass-Effect1

Seful EA,  John Riccitiello, a declarat ca se asteapta ca vanzarile jocului sa fie cele mai mari din istoria seriei. De altfel, GameStop, unul dintre retailerii care vand jocul, a afirmat ca 40% din vanzari au fost reprezentate de noul joc.

Jocul Mass Effect 3, una dintre cele mai asteptate productii de catre fanii din intreaga lume, a fost lansat si in Europa, pe 9 martie, pe PS3, Xbox 360 si PC.

Jocul reprezinta capitolul final al trilogiei Mass Effect si va incheia povestea comandantului Shepard. BioWare a dezvoltat o grafica spectaculoasa si ofera, in premiera, multiplayer-ul pentru patru jucatori simultan.

Mass Effect 3 continua evenimentele din Mass Effect 2 DLC, urmarind misiunea comandantului Shepard de a uni civilizatiile din galaxie pentru a lupta impotriva invadatorilor Reapers.

Chiar dacă Mass Effect 3 va fi ultimul joc din trilogie, BioWare promite că aventurile comandatului Shepard vor continua printr-o serie de pachete de conţinut extra ce vor continua povestea single-player.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.