Mass Effect 3, record de vanzari pe piata americana

Data: 13/03/2012 | Autor: .

BioWare si Electronics Art au vandut pe piata americana peste 890.000 de copii ale jocului Mass Effect 3, si asta in numai 24 de ore de la lansarea oficiala.

Seful EA,  John Riccitiello, a declarat ca se asteapta ca vanzarile jocului sa fie cele mai mari din istoria seriei. De altfel, GameStop, unul dintre retailerii care vand jocul, a afirmat ca 40% din vanzari au fost reprezentate de noul joc.

Jocul Mass Effect 3, una dintre cele mai asteptate productii de catre fanii din intreaga lume, a fost lansat si in Europa, pe 9 martie, pe PS3, Xbox 360 si PC.

Jocul reprezinta capitolul final al trilogiei Mass Effect si va incheia povestea comandantului Shepard. BioWare a dezvoltat o grafica spectaculoasa si ofera, in premiera, multiplayer-ul pentru patru jucatori simultan.

Mass Effect 3 continua evenimentele din Mass Effect 2 DLC, urmarind misiunea comandantului Shepard de a uni civilizatiile din galaxie pentru a lupta impotriva invadatorilor Reapers.

Chiar dacă Mass Effect 3 va fi ultimul joc din trilogie, BioWare promite că aventurile comandatului Shepard vor continua printr-o serie de pachete de conţinut extra ce vor continua povestea single-player.