Resident Evil 6, cele mai bune precomenzi din istoria francizei

Data: 15/03/2012 | Autor: .

Capcom isi freaca deja mainile de bucurie cu gandul la profiturile uriase pe care le va inregistra cu noua serie din franciza Resident Evil, ce urmeaza sa fie lansata pe 20 noiembrie. 

Christian Svensson, senior vice-presedinte la Capcom, a declarat, intr-un interviu pentru GameInformer, ca “precomenzile pentru Resident Evil 6 au un start fantastic. Cel mai bun debut pentru un joc Resident Evil de pana acum”.

Capcom nu a prezentat detalii legate de numarul precomenzilor.

GadgetReport.ro a scris, recent, ca cei de la Capcom au mobilizat in proiectul noului episod din celebra serie de jocuri Resident Evil nu mai putin de 600 de programatori.

Hiroyuki Kobayashi, executive producer la Capcom, a declarat ca proiectul Resident Evil 6 este cel mai important dezvoltat de companie in prezent. “Va fi cel mai important joc din istoria noastra”, a spus Kobayashi.

Expertii promit noi personaje, o grafica spectaculoasa si un scenariu antrenant. Acesta pleaca de la un atac bioterorist care afecteaza intreaga planeta si transforma multi oameni in zombie. Presedintele SUA se afla si el printre victimele virusului.

Leon S. Kennedy si Chris Redfield lucreaza impreuna, alaturi de cateva noi personaje, pentru a salva lumea.

Seria Resident Evil a debutat in 1996, cele cinci serii produse pana acum fiind vandute in peste 47 milioane de exemplare.