Lansarea GTA V, amanata? Cel mai spectaculos joc auto

Data: 20/03/2012 | Autor: .

Lansarea celei celei de-a cincea serii din celebrul joc Grand Theft Auto ar putea fi amanata pentru 2013, relateaza surse din industrie, citate de gameindustry.

Potrivit analistului Arvind Bhatia de la Sterne Agee, cel mai asteptat joc pentru pasionatii genului ar putea debuta abia in trimestrul II 2013, pentru a nu fi “inghitit” de valul de lansari de jocuri din 2012.

“Credem ca lansarea GTA V in T2 2013 va oferi mai multe avantaje: in primul rand va veni intr-o fereastra mai putin aglomerata, va aduce mai multi bani si va prinde noile console, precum Nintendo Wii  U”, a declarat expertul.

GadgetReport.ro scria, anterior, ca potrivit surselor citate de presa internationala, GTA V va beneficia de o grafica spectaculoasa si, cel mai probabil va avea o versiune 3D.

Primul trailer, lansat pe 2 noiembrie, a dezvaluit numai o mica parte din capacitatile jocului. Filmul prezinta personajul principal care cauta o viata linistita in orasul Los Santos, o versiune virtuala a Los Angeles-ului. Bineinteles, situatia scapa de sub control, iar eroul trece printr-o serie de evenimente pline de suspans si adrenalina.

Grand Theft Auto V va avea o varianta single player si una multiplayer online.

Expertii in jocuri speculeaza ca simplitatea trailerului si lipsa oricaror ale informatii legate de acest joc sugereaza ca Rockstar Games cauta sa dea lovitura, iar secretele tehnologice sunt bine tinute sub control.

Grand Theft Auto V este asteptat cu nerabdare de milioane de gameri din intreaga lume. Asta mai cu seama ca au trecut patru ani de la lansarea GTA IV, cel mai bine vandut produs din lume. Ultimul joc din seria GTA a fost lansat pe 29 aprilie 2008.