Kingston Digital prezinta un nou cititor de carduri USB 3.0

Data: 15/08/2011 | Autor: .

Kingston Digital a lansat pe piata romaneasca cititorul de carduri KingstonUSB 3.0 Media Reader. Noul dispozitiv este dotat cu tehnologia USB 3.0, oferind viteze de transfer de pana la 5.0Gb/s. Gadgetul are un pret recomandat de 87 lei. 

Cu un design de tip plug-and-play si dimensiuni 93.17mm x 52.68mm x16.00mm, cititorul de carduri permite obtinerea unor viteze de transfer al datelor de pana la 5.0Gb/s pentru imagini de rezolutie inalta (fisiere de mari dimensiuni), oferind astfel o alternativa fiabila utilizatorilor care au nevoie de un dispozitiv de transfer al datelor rapid. In acelasi timp, cititorul de carduri este compatibil cu tehnologia USB 2.0.

Cititorul de carduri Kingston USB 3.0 Media Reader ofera suport pentru multiple formate de carduri – CompactFlash – CF Type I (UDMA 0-6), CF Type II (UDMA 0-6), Secure Digital – SD, SDHC,  SDHC UHS-I, SDXC, SDXC UHS-I, microSD –microSD, microSDHC, microSDXC, Memory Stick®/M2 – Memory Stick®, Memory Stick® PRO, Memory Stick® Duo™, Memory Stick® PRO Duo™, Memory Stick® M2.

“Posibilitatea de a citi diverse formate de carduri, impreuna cu dimensiunile reduse oferite de cititorul de carduri Kingston USB 3.0 Media Reader, face din acest produs un dispozitiv ideal pentru utilizarea comuna –   acasa, pe drum sau la birou,” a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Kingston USB 3.0 Media Reader  este compatibil cu sisteme de operare: Windows 7, Windows Vista (SP1, SP2), Windows XP (SP3)

“Este un dispozitiv esential pentru citirea cardurilor cu viteze sporite, disponibile acum pe piata si ofera o metoda convenabila pentru mutarea fotografiilor, melodiilor si a datelor intre platforme multiple.”

Cititorul de carduri Kingston USB 3.0 Media Reader este disponibil alaturi de un cablu USB 3.0 de 90 de cm si are o garantie de 2 ani.