Kung Fu Panda 3. Filmul care va spulbera box-office-ul

Data: 28/01/2016 | Autor: .

kung-fu-panda-3-gadgereport.ro

Noul film de animaţie Kung Fu Panda 3 ar putea ţine capul de afiş în cinematografele americane, după o perioadă în care filmele dedicate celor mici au lipsit de pe ecrane. Potrivit experţilor de la Hollywood, comedia celor de la DreamWorks Animation va înregistra încasări de cel puţin 40 de milioane de dolari în weekendul care urmează.

Lansată la cinci ani distanţă de la Kung Fu Panda 2, animaţia îşi va găsi un loc excelent în oferta cinematografelor, dominată de filme dark, precum Revenant şi Cei 8 odioşi.

Cu toate acestea, filmul este puţin probabil să depăşească recordul primului Kung Fu Panda, care a adunat în primul weekend 60,2 milioane de dolari.

“Kung Fu Panda 3 ar trebui să dea o lovitură serioasă în box office, în condiţiile în care familiile nu prea au avut opţiuni în ultima vreme în multiplex-uri”, a declarat Paul Dergarabedian, senior media şi analist la Rentrak, citat de Variety.

În Kung Fu Panda 3, vom asista la aventurile lui Po în căutarea orasului ascuns in care traiesc Panda, pe care l-am vazut la finalul filmului in 2011. În noul film, Po revine in sanul comunitatii si invata stilul lor de viata. Nici nu stia ca exista un astfel de tinut magic.

Primele două serii au adunat 600 de milioane de dolari, iar producătorii estimează că episodul 3 va duce totalul încasărilor francizei la 1 miliard de dolari.

Kung Fu Panda 3 este regizat de  Alessandro Carloni si Jennifer Yuh Nelson,  care a lucrat si la Kung Fu Panda 2. Jonathan Aibel si Glenn Berger lucreaza la scenariu.

Jack Black revine la vocea lui Po, alaturi de Gary Oldman, Dustin Hoffman, David Cross, Angelina Jolie, Michelle Yeoh, Mads Mikkelsen, Danny McBride, Lucy Liu, Seth Rogen, Jackie Chan, James Hong si Bryan Cranston.

Filmul va ajunge pe ecranele din România pe 18 martie.