La Flanco a început cea de-a 12-a ediție de Black Friday

Data: 21/10/2022 | Autor: .

Black Friday Flanco

 Flanco organizează campania de Black Friday între 21 octombrie și 30 noiembrie, online și în magazine. Retailerul a pregătit smartphone-uri de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei, laptopuri de la 799 lei. Cumpărăturile pot fi achitate în rate chiar și cu un simplu card de salariu, inclusiv  în magazinele fizice.

Pentru această ediție, Flanco a pregătit reduceri la toate categoriile de produse. Pe parcursul celor aproape 6 săptămâni, retailerul va actualiza periodic stocurile și va adăuga noi produse în oferta de Black Friday, menținând prețurile reduse până la finalul campaniei. Pe rafturile sale fizice și virtuale vor fi disponibile smartphone-uri de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei, laptopuri de la 799 lei, mașini de spălat de la 899 lei și espressoare de cafea de la 189 lei.

Clienții Flanco vor avea, de asemenea, la dispoziție o gamă variată de soluții de plată, disponibile atât în magazinele fizice, cât și online. Astfel, aceștia vor putea achita cumpărăturile în rate fixe, pe loc, în magazin, în până la 40 de rate fără dobândă prin cardul de credit ori în rate, direct cu cardul de salariu, Flanco fiind singurul retailer electro-IT care oferă această opțiune de plată inclusiv în magazinele fizice.

Retailerul păstrează și în această perioadă de vârf opțiunile diverse de livrare, disponibile în cursul anului. Astfel, clienții care fac cumpărături online pot alege între livrarea prin curier, livrarea în una dintre cele 3.200 de locații Easybox ori chiar varianta livrării gratuite în oricare dintre cele 154 de magazine ale rețelei naționale. În plus, clienții Flanco pot profita, dacă este cazul, de cea mai extinsă perioadă de retur gratuit de pe piața electro-IT – de 45 de zile.