Orange dă startul campaniei de Black Friday

Data: 2/11/2022 | Autor: .

Orange dă startul campaniei de Black Friday în magazinul online, orange.ro, cu reduceri la 14 categorii de produse și servicii, discount-uri maxime de până la 354 euro la produsele incluse în ofertă și de peste 70% la servicii.

Campania dedicată celor mai mari reduceri din an, Primul la reduceri de Black Friday, începe astăzi și tine până pe 23 noiembrie 2022.

Pe durata celor 3 săptămâni, clienții vor avea parte de oferte atât la telefoane noi și recondiționate, cât și la obiecte conectate precum smartwatch-uri, boxe sau căști. De asemenea, produsele de tip smarthome (senzori, aspiratoare robot, camere de supraveghere, etc.), gaming și televizoare Smart TV la prețuri atractive vin să completeze oferta Orange.

 Cei care doresc să profite de reduceri la serviciile Orange, pot opta pentru oferta Love cu discount de peste 70%, prin care clienții pot achiziționa Fibra 500 + TV Esential la 11 lei/lună în lunile 1-12 din abonament sau pentru oferta cu 50% discount la abonamentul fără telefon Smart Plus 15 (7.5 euro/lună).

 Pentru a încuraja un consum responsabil, telefoanele premium recondiționate beneficiază de reduceri de până la 120 euro. Clienții pot achiziționa telefoane premium ce au trecut printr-un proces atent de recondiționare la cele mai înalte standarde, care beneficiază de 12 luni garanție și sunt disponibile acum la prețuri semnificativ reduse. Astfel, aceștia contribuie direct la reducerea impactului produselor electronice asupra mediului înconjurător și la susținerea unei economii circulare.

Iată câteva dintre reducerile pregătite în acest an:

  • Samsung S21 FE cu discount de până la 128 euro
  • Aspirator robot Lenovo T1S ce beneficiaza de o reducere de 76 euro
  • Televizor Samsung 125 cm UE50BU8072UXXH cu 154 euro reducere
  • Laptop Huawei MateBook 14s I5 Gen11 cu 179 euro reducere
  • iPhone 11 64GB Black Reconditionat Premium cu discount de până la 120 euro
  • Samsung Galaxy Watch5 44mm redus cu 75 euro

Reducerile sunt deja disponibile în magazinul Orange, iar stocurile sunt limitate.

Detalii complete pe: https://www.orange.ro/blackfriday/.