Lady Gaga dezvolta o retea de socializare

Data: 21/01/2012 | Autor: .

Lady Gaga se afla printre investitorii care isi pun mari sperante in Backplane, o noua platforma de socializare aflata in faza de dezvoltare, relateaza showbizreport.ro

TechCrunch a reusit sa intre in “bucataria” afacerii. Primul produs al Backplane este portalul LittleMonsters, o platforma care combina cateva dintre cele mai interesante functii de pe Pinterest, Tumblr, Canvas si Ning.

Dupa logarea cu user si password, utilizatorul este intampinat de o pagina plina de imagini, la fel ca la Pinterest. Aflata in faza beta, pagina prezinta multe imagini cu Lady Gaga.

Accesand una din imagini, aceasta se mareste si iti ofera, in plus, linkuri si comentarii. La fel ca pe Facebook sau Youtube, utilizatorii pot da like. Cu cat numarul acestora este mai mare, cu atat imaginea iese mai  mult in evidenta.

Interesanta este si o functie inspirata din Canvas care iti permite sa modifici pozele cu o serie de tools-uri disponibile iar apoi sa le prezinti intregii comunitati.

Platforma se afla inca la inceput, numarul utilizatorilor fiind inca limitat. Daca doriti sa va inscrieti, accesati acest link.

“Reteaua se afla inca in faza de dezvoltare. Vor mai fi multe modificari, imbunatatiri si adaugiri in functie de feedback-ul primit de la utilizatori”, a declarat Matt Michelsen, CEO Backplane.

Platforma ar urma sa fie lansata oficial in urmatoarele luni.