Lansarea iPad 3, iminenta. Best Buy face loc noii tablete

Data: 28/02/2012 | Autor: .

Retailerul  Best Buy a redus pretul tabletei iPad 2 cu 50 de dolari si a facut, astfel, loc in oferta celei de-a treia generatii a gadgetului produs de Apple, relateaza endgadget. iPad 3 Wi-Fi ar urma sa coste cu 80 de dolari mai mult decat modelul echivalent iPad 2. 

Noua tableta ar urma sa fie lansata, cel mai probabil, pe 7 martie, in cadrul unei conferinte de presa.

GadgetReport.ro a scris, recent, ca daca la exterior, modificarile fata de iPad 2 vor fi insesibabile, la interior Apple va veni cu cateva inovatii.

Noua tableta iPad 3 va avea un ecran Retina cu o rezolutie spectaculoasa de 2048X1536 pixeli. Display-ul gadgetului va avea cu 25% mai multi pixeli decat precedenta versiune, astfel ca unghiul de vizualizare va fi unul aproape perfect.

Dincolo de ecranul spectaculos, cu aceleasi dimensiuni ca si predecesoarele versiuni, de 9,7 inch, iPad 3 va beneficia de cel mai rapid procesor pentru sistemul de operare iOS, modelul quad-core A6 S5L8945X.

Impreuna cu memoria de 2GB, procesorul quad-core A6 S5L8945X va face iPad de trei ori mai rapid decat iPad 2 si de doua ori decat iPhone 4S.

In plus, noul gadget ar urma sa prezinte, spre bucuria utilizatorilor, in dotarea de baza, WiFi, GSM/CDMA/LTE. iPad 3 ar putea veni cu o camera HD cu blit incorporat si cu port HDMI.

Noul iPad 3 va avea un acumulator care ii va asigura o autonomie dubla fata de versiunea din 2011, relateaza DigiTimes. 

Potrivit unor surse anonime citate de publicatia IT&C, noua versiune va avea o baterie de 14.000 mAh fata de cea de 6,500 mAh disponibila pe versiunile iPad I si II.

Potrivit MacRumors care citeaza site-ul chinez Sina Weibo, iPad 3 Wi-Fi ar urma sa coste cu 80 de dolari mai mult decat modelul echivalent iPad 2. 

In cazul in care considerati informatiile interesante si pentru prietenii dvs. va invitam sa dati like sau share din butoanele de  mai jos. Va multumim.