Asus Padfone. Cum sa primesti o tableta si un telefon la aceiasi bani

Data: 27/02/2012 | Autor: .

Dupa seria Transformer, Asus a prezentat la Mobile World Congress la Barcelona gadgetul Padfone, un concept prin care vrea sa impuna un nou trend in lumea tehnologiei.

Dispozitivul, prezentat pentru prima data anul trecut la Computex 2011, include un smartphone cu un display de 4,3 inch care se ataseaza unei tablete de 10.1 inch. In acest fel, utilizatorul are la dispozitie si un telefon dar si o tableta in functie de necesitati.

Smartphone-ul ruleaza un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon, prezinta un procesor grafic Adreno 225 si o camera de 8 MP. In versiunea docking, acesta asigura toate functionalitatile unei tablete obisnuite, cu functionalitatile adaptate ecranului de 10.1 inch.

Padfone va fi lansat pe piata in aprilie. Nu exista, pentru moment, detalii legate de pret.

Tot la MWC, Asus a lansat si o noua versiune a tabletei Transformer,  Pad 300. Aceasta include un ecran de 10.1-inch cu rezolutia de 1,280 x 800-pixeli, un procesor quad-core Tegra 3, 16 GB de spatiu intern si doua camere, una de 2 MP si o alta de 8 MP.

Noul Transformer Pad 300 ar urma sa fie lansat in acest an, fara sa fie anuntata o data oficiala.

Daca considerati stirea interesanta si pentru prietenii dvs., nu ezitati sa dati like si share din butoanele de mai jos. Va multumim.