Lansarea One Plus Two, iminenta. Noi detalii

Data: 11/06/2015 | Autor: .

oneplus2Lansarea flagship killer-ului One Plus Two este iminenta. Start-up a lansat o campanie pe email prin intermediul careia isi invita clientii sa fie pregatiti pentru lansarea celei de-a doua generatii. Evenimentul va avea loc, cel mai probabil, in urmatoarele doua saptamani.

Dupa ce initial se vehicula termenul de 1 iunie pentru lansare, aceasta a fost amanata din motive inca necunoscute. Cert este ca telefonul este pregatit, iar One Plus a lansat si un concurs de fotografie la care premiul il reprezinta o excursie gratuita la lansarea One Plus Two. Cum participati la competitia Photomania 2015 aflati de AICI.

GadgetReport.ro relata, recent, ca flagship killer-ul One Plus Two ar urma sa aibă o configuraţie de top, cu care va concura de la egal cu Galaxy S6, HTC M9, iPhone 6 si celelalte smartphone-uri de top. Pretul? Numai 2499.99 Yuan, adica in jur de 400 de dolari!

Telefonul One Plus Two va avea un ecran 2K de 5,5 sau 6 inchi, cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, un procesorQualcomm Snapdragon 810, 4 GB de RAM si doua camere, de 5 respectiv 20 MP. Informatiile au fost confirmate, in parte, de CEO-ul OnePlus, Pete Lau.

Telefonul promite si un senzor de amprenta despre care se afirma ca ar fi mai bun decat Touch ID.

Pe internet a aparut si un concept video care anticipeaza noul model One Plus Two. A fost realizat de Sahanan Yogarasa, designerul care a ghicit si forma primei generatii One Plus One.

Prima generatie One Plus One puteti sa o cumparati de pe site-ul producatorului.  OnePlus One de 16 GB costa 299 euro, iar cel de 64 GB – 349 euro.