Laptop la 499 lei, tabletă la 349 lei! Ce oferte pregăteşte eMAG pentru Black Friday

Data: 20/11/2014 | Autor: .

emag-black-fridayeMAG, cel mai mare retailer online din România, pregăteşte peste 450.000 de produse cu preţuri promoţionale pentru Black Friday. Evenimentul de shopping al anului debutează vineri dimineaţă.

Printre produsele la care vor fi aplicate discounturi promoţionale, de până la 75%, se află calculatoare, telefoane mobile, aparate foto, electrocasnice și climatizare, produse de îngrijire personală și cosmetice, cărţi, jucării, produse pentru casă şi grădină, auto, articole sportive.
Potrivit unor surse citate de GadgetReport.ro, printre ofertele de Black Friday se vor afla un SSD Intel, la 199 lei, un laptop cu procesor Intel şi ecran de 15,6 inchi la 499 lei şi o tabletă Samsung la 349 lei.

eMAG estimează vânzări de 150 de milioane de lei de Black Friday.

Iulian Stanciu, director general eMAG, a declarat că pentru a face faţă numărului mare de clienţi, s-au investit 5 milioane lei în servere şi 2 milioane de lei în platforma online.

240 de oameni vor lucra 24h din 24h pentru a pregăti comenzile. Pentru livrarea produselor, eMAG a încheiat parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD și TNT pentru un flux de livrare de 150 de camioane/zi, astfel încât livrările să fie finalizate în decurs de 6 zile.

Cei care vizitează eMAG de Black Friday 2014 vor avea acces și la o serie de avantaje, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garanția Plus și Deschiderea coletului la livrare.