Lazzarini Jet Capsule. Un mini iaht plin de tehnologie (VIDEO)

Data: 2/10/2015 | Autor: .

Lazzarini Jet Capsule. Un mini iaht plin de tehnologie (VIDEO)

Compania Lazzarini a anunţat că va începe producţia de serie a unui mini iaht, foarte rapid şi uşor de condus, ce poartă numele de Jet Capsule.

2016-jet-capsule-8Jet Capsule este realizat din fibră de carbon şi are geamurile dintr-un plexiglass special, heliomatic, astfel că, atunci când soarele este puternic, se închide la culoare.

Ca dimensiuni, Lazzarini Jet Capsule are o lungime de 7,6 metri, o lăţime de 3,5 metri şi este înalt de 2,3 metri. Iahtul are o capacitate de până la 12 persoane.

Mini iahtul este propulsat de două tipuri de motoare, la alegere, unul pe benzină şi altul pe motorină, de 370 CP (276 kW) respectiv 600 CP (447 kW), care îi asigură o viteză de până la 71 km/oră.

2016-jet-capsule-7Lazzarini Jet Capsule are toate condiţiile necesare pentru o experienţă agreabilă la bord, de la fotoliile din piele, la prezenţa aerului condiţionat, încălzirii şi a toaletei.

Toate dotarile interioare pot fi modificate dupa preferintele clientului.

Bineînţeles că la bord există un sistem multimedia LCD şi comunicaţie prin internet astfel că, dacă te plictiseşti, te poţi uita la un film sau să navighezi pe internet.2016-jet-capsule-10

Pentru a uşura misiunea celui care conduce iahtul, acesta este dotat inclusiv cu camere subacvatice, pentru a putea fi manevrat cu uşurinţă şi a evita coliziunea cu stâncile sau bancurile de nisip.

Lazzarini Jet Capsule costă 150.000 de dolari şi poate fi comandat de pe site-ul companiei, urmând să fie livrat clienţilor într-un termen record, de numai şase luni. Mai multe detalii, aflati de pe site-ul oficial Jet Capsule.