Tutorial video! Cum arată şi ce ştie să facă noul smartwatch Gear S2

Data: 2/10/2015 | Autor: .

Samsung a lansat o serie de trei clipuri video în care prezintă în detaliu totul despre noul smartwatch Gear S2, cel mai spectaculos gadget de acest fel pe care l-a construit vreodată. Tutorialele explică în detaliu cum se foloseşte ceasul inteligent.

GadgetReport.ro relata, zilele trecute, că noul smartwatch Gear S2 se bucură se un succes fără precedent. Ceasul Samsung Gear S2 va ajunge pe piaţă în 2 octombrie. Peste 100.000 de bucăţi au fost deja rezervate în numai 120 de minute, prin sistemul de pre-booking.

Din punctul nostru de vedere, Samsung Gear S2 este mai interesant decât Apple Watch şi noul Moto 360 (2015), pentru simplul motiv că are o autonomie de cel puţin 2 zile, dublă faţă de Apple Watch, şi are un ecran mai bun şi un sistem de operare mai inovativ decât Moto 360.

Samsung Gear S2 este realizat din oţel inoxidabil şi este protejat de sticlă rezistentă la zgârieturi. În plus, faţă de generaţiile anterioare, poţi asorta ceasul cu orice brăţară clasică, indiferent de model.

Dincolo de look-ul spectaculos, ce ne-a atras la Samsung Gear S2 este noua interfaţă Tizen OS Circular UX, controlată prin intermediul inelului metalic din jurul display-ului.

Ne-a plăcut şi faptul că ceasul, atunci când rămâne fără baterie, poate fi trecut în Power Saving – ecranul devine alb-negru, dar ai acces la toate funcţiile.

Gear S2 are un ecran circular de 1,2 inchi Super AMOLED, un processor de 1GHz dual-core Exynos, 512MB RAM, 4GB spatiu de stocare, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.1, NFC, este rezistent la apă şi are o baterie de 250 mAh.

Ceasul este compatibil cu toate smartphone-urile care rulează minim Android 4.4 KitKat şi au Bluetooth 4.0.