Legrand lansează o nouă generație de întrerupătoare wireless și fără baterii

Data: 26/02/2021 | Autor: .

Legrand lansează o nouă generație de întrerupătoare wireless și fără baterii. Întrerupătoarele wireless (care nu necesită cablarea la rețeaua electrică a clădirii), oferă o multitudine de avantaje.

Printre acestea se numără facilitarea modernizării instalației electrice și posibilitatea de a fi poziționate liber, oriunde în încăpere, fără a fi nevoie de lucrări de renovare. De asemenea, datorită unui mecanism de captare a energiei încorporat, inovația permite întrerupătoarelor wireless să funcționeze fără baterii.

Având trei patente, noua tehnologie de întrerupătoare wireless și fără baterii este ușor de instalat și permite dispozitivelor electrice, cum ar fi întrerupătoarele care acționează iluminatul și storurile, să fie controlate prin intermediul protocolului internațional de comunicații prin unde radio, ZigBee.

Foarte compactă și discretă, noua tehnologie se integrează perfect în oferta produselor conectate ale Grupului Legrand, disponibile la nivel global.

Prize modulare – ce sunt și cum ne ușurează viața

Cum extinzi autonomia unei baterii de laptop

Întrerupătoare wireless și fără baterii (Legrand Celiane)

De asemenea, această inovație limitează impactul asupra mediului și elimină complet necesitatea mentenanței asociate cu utilizarea bateriilor.

Pentru verificarea autenticității comunicatelor Legrand, cititorii pot accesa aplicația CertiDox. Mai multe informații aici: www.certidox.com

Philips Hue lansează o serie de becuri inteligente și corpuri de iluminat