Lenovo Cast. Iti transforma televizorul in smart TV

Data: 28/05/2015 | Autor: .

Accessories Lifestyle Photos Lenovo Cast Lifestyle Photo High Re

Lenovo a prezentat la TechWorld din Beijing noul sau gadget de streaming Lenovo Cast, un dispozitiv care, dupa ce il conectezi la tv prin mufa HDMI, iti transforma televizorul intr-un adevarat smart TV.

La fel ca si Google Chromecast, Lenovo Cast iti exporta pe televizor continutul de pe telefon sau tableta.

Lenovo Cast se leaga la internet prin Wifi, atat pe 2.4 cat si pe 5GHz,  si ofera continutul video la standard Full HD.

Față de Chromecast, Lenovo Cast oferă suport DLNA și Miracast, de aici posibilitatea de a transforma televizorul și într-un monitor ad-hoc, nu doar pentru streaming.

Distanta maxima dintre telefon, tableta si acest gadget trebuie sa fie de maxim 20 de metri, pentru ca DLNA-ul sau Miracast-ul sa functioneze.

Lenovo Cast va costa 49 de dolari si va ajunge in magazine in august.

Lenovo-Cast_01

Daca va intereseaza un astfel de gadget, va recomandam Google Chromecast care, la 189 de lei, ofera aceleasi specificatii. Detalii aflati de aici.

Interesant este ca Lenovo Cast seamana izbitor cu un alt gadget chinezesc care ofera insa o experienta mult mai spectaculoasa.

Tronsmart Vega S89 H, un produs pe care l-am testat si functioneaza ireprosabil, vine cu un procesor quad-core de 2 Ghz si aduce pe televizor un Android complet functional. Il puteti cumpara de aici, cu transport gratuit in Romania.