Lenovo face mişto de Apple. O reclamă din 2008 revine în actualitate

Data: 7/11/2016 | Autor: .

lenovo-face-misto-de-apple

O reclamă lansată de Lenovo acum 8 ani, în care parodiază Apple, a devenit virală, în aceste zile, pe Youtube şi Facebook. Asta pentru că mesajul transmis este încă de actualitate şi are legătură cu noul MacBook Pro 2016, relatează GadgetReport.ro

În reclama la ThinkPad X300, chinezii insistă pe ideea că, pentru un MacBook ai nevoie de o gramadă de accesorii, în timp ce laptopul Lenovo are totul inclus.

Reclama a revenit în actualitate pe fondul controverselor privind noua serie MacBook Pro 2016, care are aceeaşi problemă semnalată şi în 2008, afirmă Mashable.

Odată cu noua serie MacBook, Apple a renunţat la USB-ul clasic, la HDMI, la portul de incarcare MagSafe 2 si la SDXC card, oferind în schimb numai porturi Thunderbolt 3/USB-C . Avantajul este că laptopul poate fi alimentat de pe orice mufă şi că porturile respective suportă ecrane externe la rezoluţie 4k.

Însă, pentru a conecta, de exemplu, un iPhone la noile laptopuri, trebuie un cablu separat USB-C to Lightning, vândut de Apple cu 25 dolari. Mai aveţi varianta cablului USB-C to USB, de 19 dolari.

Pentru fotografi, eliminarea cardului SD este o veste proastă, pentru că niciunul dintre cardurile SD folosite în aparate nu îl vor putea conecta la noile laptopuri. Ideea transferului wireless poate fi opţiune optimă doar într-o lume ipotetică, unde astfel de conexiuni funcţionează impecabil.

Interesant este şi faptul că Apple a păstrat pe Apple MacBook Pro 2016 clasica mufă de căşti pe care a eliminat-o de pe iPhone 7, considerând-o demodată.

 

Noua serie de laptopuri MacBook Pro 2016 se anunţă a fi un succes de vânzări. Şeful de Marketing de la Apple, Phil Schiller, a declarat, într-un interviu pentru The Independent, că Apple a primit mai multe comenzi online pentru noile gadgeturi decât la toate celelalte generaţii MacBook Pro.

Suntem mândri să spunem că avem mai multe comenzi online decât la toate notebookurile de până acum. MacBook Pro 2016 este cel mai bun notebook construit vreodată”, a afirmat acesta, citat de Macrumors.com.  Schiller nu a prezentat, însă, niciun fel de cifre sau date privind comenzile.

MacBook Pro 2016 gadgetreport.ro

Toate modelele Apple MacBook Pro 2016 pot fi deja precomandate de pe site-ul Apple, iar primele livrări sunt aşteptate într-un orizont de 3-4 săptămâni. Detalii aflaţi de pe site-ul Apple.

Noile Apple MacBook Pro 2016 cu Touch Bar. Lucruri bune, lucruri rele