Lenovo IdeaCentre Y710 Cube și IdeaCentre AIO Y910. Cum arată noile sisteme de jocuri

Data: 30/08/2016 | Autor: .

Lenovo IdeaCentre Y710 CubeLenovo a lansat, în cadrul Gamescom, două noi sisteme de gaming dedicate jucătorilor care doresc să trăiască și experiența realității virtuale (VR) aproape oriunde, IdeaCentre Y710 Cube și IdeaCentre AIO Y910.
IdeaCentre Y710 Cube

IdeaCentre Y710 Cube permite jucătorilor să se bucure fără probleme de experiențe de gaming 4K, realitate virtuală și streaming de calitate cu capacități ridicate de calcul în timp real și să facă multitasking între diferite activități, precum editare Office și streaming video.

IdeaCentre Y710 Cube dispune de un mâner de transport integrat pentru a fi ușor de mutat. Noul format cubic al carcasei, compact, care cântărește doar 7,4 kg, acest model poate dispune de cea mai nouă placă grafică NVIDIA® GeForce® GTX 1080, procesor Intel® Core™ i7 de până la a șasea generație și până la 32GB de DDR4 RAM pentru a face față celor mai recente jocuri.

IdeaCentre Y710 Cube este dotat cu sistemul Wi-Fi de mare viteză Killer™ DoubleShot™ Pro Wi-Fi, Windows® 10 Home, Dolby Audio™ integrat și stocare HDD (hard disk drive) de până la 2TB sau SSD (solid state drive) de până la 256GB, pentru ca gamerii să se poată bucura de întreaga lor colecție de jocuri. Pentru cei care doresc să aibă și mai mult control asupra jocurilor favorite, Cube dispune și de opțiunea unui receptor wireless Xbox One® integrat, care include și un controller Xbox One wireless.

Receptorul permite conectarea simultană a până la opt controllere Xbox One, oferind astfel posibilitatea unor ședințe de jocuri cu prietenii îndelungate. În plus, sistemul oferă jucătorilor opțiunea de utiliza periferice Seria Y, cum ar fi tastatura mecanică de gaming Lenovo și mouse-ul Precision.

IdeaCentre AIO Y910

Cu mai puține piese de gestionat, IdeaCentre AIO Y910 este simplu de instalat și gata de joc cum l-ai scos din cutie. În plus, este adaptabil – panoul din spate, ușor detașabil, permite acces imediat la componentele centrale ale AIO, pentru upgrade-uri rapide și ușoare pentru gamerii tot mai numeroși, aproape 50%1, cărora le place să își modifice singuri sistemele.

Funcționând atât ca un calculator pentru jocuri pregătit pentru realitatea virtuală, cât și ca un PC de top pentru eficiență și productivitate, IdeaCentre AIO Y910 oferă jucătorilor funcțiile de care au nevoie într-un calculator AIO.
Aflat integral în interiorul unui afișaj Quad High Definition (2560×1440) de 27 inci fără margini, sistemul elimină echipamentele și cablurile inutile care aglomerează unitățile tradiționale – fără să reducă performanța de joc.
Putând fi dotat cu cele mai noi plăci grafice GeForce GTX 1080 de la NVIDIA sau AMD® Radeon™ RX 460, procesor Intel Core i7 generația a 6-a, până la 32 GB DDR4 RAM și HDD de până la 2TB sau SSD de până la 256 GB, IdeaCentre AIO Y910 este excelent ca stație de gaming personală, calculator de familie sau centru video de divertisment. Folosindu-se de Windows 10 și de aplicația Xbox, gamerii pot face streaming de jocuri Xbox de pe Xbox One pe IdeaCentre AIO Y910 și pot avea acces la aplicații de productivitate cum ar fi Microsoft® Word, Outlook® și multe altele.

Difuzoarele stereo Harman Kardon® 5W oferă un sunet impecabil, iar sistemul Wi-Fi Killer DoubleShot Pro reduce decalajul în timpul jocului. Ecranul ultra-subțire cu o rată de refresh de 144Hz și timp de răspuns de 5ms asigură acel avantaj tactic decisiv atunci când fiecare milisecundă contează.

IdeaCentre Y710 Cube pornește de la 899€ cu TVA și va fi disponibil începând din august 2016.

IdeaCentre Y710 Cube pentru realitate virtuală cu NVIDIA GeForce GTX 1070 pornește de la 1699€ cu TVA și va fi disponibil începând din septembrie 2016.

IdeaCentre AIO Y910 pornește de la 1799€ cu TVA și va fi disponibil începând din septembrie 2016.

IdeaCentre AIO Y910 pentru realitate virtuală cu NVIDIA GeForce GTX 1070 pornește de la 2199€ cu TVA și va fi disponibil începând din octombrie 2016.