Microsoft, reclamă bizară la Surface Pro 4. E mai bun ca Macbook Air?

Data: 30/08/2016 | Autor: .

Surface Pro 4

Microsoft caută, cu disperare, să îşi promoveze tableta Surface Pro 4 drept cea mai bună alternativă la gadgeturile Apple. În tentativa de a găsi argumente simple, pe înţelesul tuturor, pentru care gadgetul Surface Pro 4 ar fi mai util decât MacBook Air de 13 inchi, Microsoft a căzut însă în zona ridicolului.

Iar cea mai bună dovadă o reprezintă noul spot video lansat zilele trecute. Comentariile sunt de prisos.

Microsoft nu se află la primul demers de acest gen. În ultimă cu câteva zile, Microsoft se folosea de Cortana pentru a face diferenţa între Surface Pro 4 şi un computer Apple. Clipul video a atras peste 9 milioane de vizualizări, semn că a fost pe placul audienţei.

Microsoft a promovat încă de la lansare cea de-a patra generaţie a tabletei Surface drept un gadget cu 50% mai performant decât un MacBook Air.

Microsoft Surface Pro 4 vine cu un ecran de 12.3 inch, PixelSense, cu o densitate de 267ppi (densitate pixel per inch) şi o grosime de numai 8,4 milimetri.

Tastatura a fost redesenată, fiind mai uşoară şi mai subțire, iar trackpad-ul, realizat din sticlă, este cu 40 la sută mai mare decât cel de pe Surface Pro 3.

Gadgetul include un Stylus Pen dedicat, cu 1024 de niveluri de presiune dar şi o „radieră” virtuală. Ambele sunt asistate de Cortana, care îşi face apariţia la o simplă apăsare a butonului amplasat în partea superioară a penului şi te ajută să iei cele mai bune decizii.

Surface Pro 4 beneficiază de a șasea generație a procesoarelor Intel şi 16 GB de RAM, astfel că cei de la Microsoft susţin că tableta ar fi cu 50% mai rapidă decât MacBook Air.

Microsoft Surface Pro 4 include un spaţiu de stocare de 1 TB şi rulează, bineînţeles, Windows 10.

Microsoft Surface Pro 4 are un sistem de scanare a amprentei, care permite o logare rapidă şi un nou sistem de răcire, hibrid.

Preţurile Microsoft Surface Pro 4 pleacă de la 899 de dolari.