Lenovo ThinkPad X1. Cum arata gadgeturile din noua generatie

Data: 3/01/2017 | Autor: .

Lenovo ThinkPad X1. Cum arata gadgeturile din noua generatie

Lenovo a lansat marti, în cadrul ediției 2017 a Consumer Electronics Show (CES), noua generație de produse ThinkPad X1. Gadgeturile ThinkPad X1 Carbon, Tablet si Yoga vor fi disponibile  din februarie, la preturi intre 949 si 1499 dolari, relatează GadgetReport.ro

Noul ThinkPad X1 Carbon, disponibil în varianta clasică ThinkPad Black și cu o nouă culoare, argintie, este promovat drept cel mai ușor notebook de business cu ecran de 14 inchi, cântărind doar 1,13 kg.

Laptopul are un ecran care foloseste tehnologia 300-NIT brightness IPS pentru a oferi doua standarde de rezolutie – Full HD (1080p / 1920×1080) sau WQHD (2560×1440).

Noul ThinkPad X1 Carbon este propulsat de a saptea generatie de procesoare Intel Core i7, care ruleaza, impreuna cu 16GB de RAM, un Windows 10 complet, de pe un SSD de 1TB.

Gadgetul are doua porturi USB Type-C, doua porturi USB-A, un HDMI si un slot de micro-SIM 4G CAT6 (300 Mbps).

Cu o durată de utilizare a acumulatorului de până la 15 ore, ThinkPad X1 a fost reproiectat pentru a include porturi ThunderboltTM, conexiune super rapidă LTE-A Wireless WAN și opțiuni WIFI CERTIFIED WiGig.

Utilizatorii vor beneficia de protecție suplimentară împotriva amenințărilor cibernetice datorită funcțiilor de securitate optimizate.

Un senzor de amprentă conectat la un chip dedicat care gestionează procesarea biometrică contribuie la securizarea și simplificarea procesului de autentificare Windows Hello, la care se adaugă și noua cameră cu infraroșu și funcție de recunoaștere facială.

Disponibil și în noua variantă de culoare argintiu metalic, ThinkPad X1 Yoga este extrem de flexibil și se adaptează cu ușurință la nevoile utilizatorilor, oferind o experiență multi-modală autentică. Acesta poate afișa culori puternice și tonuri întunecate absolute, fiind singurul notebook de 14 inch cu ecran OLED. Stiloul reîncărcabil optimizat și tastatura adaptabilă îmbunătățită completează experiența oferită de ThinkPad X1 Yoga.

Noua generație ThinkPad Tablet poate fi echipat cu module unice care oferă posibilitatea de extindere a porturilor și până la 5 ore de utilizare suplimentară a acumulatorului, precum și cu un proiector integrat.

Carbon şi Yoga vor fi disponibile in magazine din februarie, la preturi ce pleaca de la 1349 dolari (Carbon) respectiv 1499 dolari (Yoga). Tablet va fi disponbil din luna martie, la pretul de 949 dolari.

Mai multe detalii aflati de pe site-ul oficial Lenovo.