Lenovo Yoga Book. Cea mai atipică tabletă din ultimii ani

Data: 1/09/2016 | Autor: .

Lenovo a prezentat la târgul de tehnologie IFA 2016 o tabletă atipică şi foarte interesantă. Lenovo Yoga Book este compusă dintr-un ecran de 10 inchi, cu rezoluție 1920 x 1200 pixeli, şi o suprafaţă touch separată, ambele prinse între ele cu o balama specială, watchband, astfel că gadgetul capătă forma unui caiet, relatează GadgetReport.ro

Interesant este că zona touch își poate schimba rolul în funcție de modul în care este folosită, astfel că poate să devină o tastatură sau o suprafaţă de desenat sau scris de mână, cu ajutorul unui stylus dedicat.

Mai mult chiar, stylus-ul acceptă cartușe de cerneală, astfel că, dacă pui o foaie de hârtie pe suprafața touch și scrii de mână, textul de pe foaie va fi transferat pe tabletă, cu un software special, intitulat OCR (Optical Character Recognition).

Lenovo Yoga Book va fi disponibilă în două versiuni, cu Windows şi Android. Din punct de vedere hardware, tableta este propulsată de un procesor Intel Atom 5x şi 4 GB memorie RAM. Gadgetul are 64 GB spațiu de stocare, extensibil prin card de memorie microSD.

Lenovo Yoga Book intră pe internet la viteze 4G şi prin Wi-Fi, pe standardul AC.

Cele două versiuni vor ajunge în magazine la preţuri cuprinse de 500 de dolari (versiunea cu Android) respectiv 550 dolari (Windows 10)

lenovo-yoga-book