Lexus LF-30 Electrified. Cel mai spectaculos model electric japonez

Data: 23/10/2019 | Autor: .

lf-30 electrified chrome_mK0iapE6xM

Toyota a lansat primele imagini cu conceptul Lexus LF-30 Electrified, primul model de lux electric al brandului japonez. Mașina arată spectaculos, iar performanțele tehnice se anunță a fi la un standard fără precedent în industria auto, relatează GadgetReport.ro

Lexus va prezenta, luna viitoare, primul său automobil electric. LaTokyo Motor Show, japonezii au lansat, zilele trecute, primele imagini cu o mașină futuristă – LF-30 Electrified care, din câte se pare, va sta la baza viitoarei linii de automobile electrice Lexus.

Lexus LF-30 Electrified se remarcă, în primul rând, prin linia de design futuristă care îmbină materialele super ușoare cu noile tehnologii.

lf-30 electrified chrome_Ab13If5ctI

Mașina are patru locuri, cu scaune în stilul mașinilor de curse, și cu un bord spectaculos, plin de display-uri.

Lexus LF-30 Electrified va include un sistem software special, “SkyGate”,  dezvoltat pentru a îmbina condusul autonom/asistat și funcțiile de securitate în trafic cu o largă paletă de servicii multimedia.

Controlat inclusiv prin comenzi vocale, SkyGate-ul va recunoaște pasagerii și va permite personalizarea conținutului multimedia și a obiceiurilor de condus.

lf-30 electrified chrome_btUWGhQLcs

Lexus LF-30 Electrified va include o baterie de 110kWh care îi va oferi o autonomie de 500 de kilometri. Mașina va accelera de la 0 la 100 km/oră în numai 3,8 secunde, grație motorului electric de 400kW (536 CP).

lf-30 electrified chrome_dNlkvwNr1V

lf-30 electrified chrome_No5KA6JnDBlf-30 electrified chrome_fm00xsjZbolf-30 electrified chrome_FIgFZ3H3GPlf-30 electrified chrome_btUWGhQLcs

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.