Lexus LF-30 Electrified. Cel mai spectaculos model electric japonez

Data: 23/10/2019 | Autor: .

Lexus LF-30 Electrified. Cel mai spectaculos model electric japonez

Toyota a lansat primele imagini cu conceptul Lexus LF-30 Electrified, primul model de lux electric al brandului japonez. Mașina arată spectaculos, iar performanțele tehnice se anunță a fi la un standard fără precedent în industria auto, relatează GadgetReport.ro

Lexus va prezenta, luna viitoare, primul său automobil electric. LaTokyo Motor Show, japonezii au lansat, zilele trecute, primele imagini cu o mașină futuristă – LF-30 Electrified care, din câte se pare, va sta la baza viitoarei linii de automobile electrice Lexus.

Lexus LF-30 Electrified se remarcă, în primul rând, prin linia de design futuristă care îmbină materialele super ușoare cu noile tehnologii.

Mașina are patru locuri, cu scaune în stilul mașinilor de curse, și cu un bord spectaculos, plin de display-uri.

Lexus LF-30 Electrified va include un sistem software special, “SkyGate”,  dezvoltat pentru a îmbina condusul autonom/asistat și funcțiile de securitate în trafic cu o largă paletă de servicii multimedia.

Controlat inclusiv prin comenzi vocale, SkyGate-ul va recunoaște pasagerii și va permite personalizarea conținutului multimedia și a obiceiurilor de condus.

Lexus LF-30 Electrified va include o baterie de 110kWh care îi va oferi o autonomie de 500 de kilometri. Mașina va accelera de la 0 la 100 km/oră în numai 3,8 secunde, grație motorului electric de 400kW (536 CP).