Oral-B GENIUS X. Noua periuță electrică cu AI

Data: 23/10/2019 | Autor: .

Oral-B GENIUS X. Noua periuță electrică cu AI

Oral-B a lansat GENIUS X cu AI (Inteligență Artificială), cel mai avansat dispozitiv pentru igienă orală disponibil pe piață în acest moment,relatează GadgetReport.ro

Periuța de dinți Oral-B GENIUS X îmbină rezultatele studierii a mii de stiluri de periaj dentar pentru a evalua stilul individual al fiecăruia și pentru a ghida utilizatorul să dezvolte obiceiuri de îngrijire orală mai bune. Inteligența Artificială urmărește obiceiurile de periaj dentar și transmite feedback personalizat despre zonele care necesită mai multă atenție, pentru rezultate îmbunătățite.

Oral-B GENIUS X vine cu o carcasă elegantă pentru călătorii, care încarcă în același timp bateria periuței și pe cea a unui dispozitiv cu conectare USB, precum telefonul mobil.

Oral-B GENIUS X recunoaște modul de periaj al utilizatorului, ajutându-l să își îmbunătățească rezultatele. Stilul de periaj analizat de Oral-B este diferit de la un individ la altul, întocmai unei amprente digitale, de aceea Oral-B GENIUS X se bazează pe analiza a mii de stiluri de periaj.

,,În medie, oamenii își periază dinții între 30 și 60 de secunde, deși cred că alocă acestui obicei 2 minute. Prin aplicația pentru telefonul mobil, Oral-B a reușit să crească timpul mediu pentru periaj la 2 minute și 22 de secunde, peste limita minimă recomandată de medicii stomatologi’’, afirmă compania.

Oral-B GENIUS X cu Inteligență Artificială este disponibilă în alb, negru și rose gold la prețul de 1200 de lei. O puteți cumpăra cu un discount de 25% de AICI.