Noile căști AirPods Pro, cu Noise Cancellation, lansate de Apple

Data: 29/10/2019 | Autor: .

Noile căști AirPods Pro, cu Noise Cancellation, lansate de AppleApple a lansat noua generație de căști AirPods Pro, primele care oferă funcția de izolare fonică activă (Noise Cancellation). Căștile vor ajunge în magazinele din România în luna noiembrie, la un preț probabil de 250 de euro, relatează GadgetReport.ro

Primul element de noutate îl reprezintă designul optimizat, noile căști fiind rezistente la apă și transpirație.

Apple AirPods Pro vin cu funcția de Active Noise Cancellation care utilizează două microfoane și un software dedicat pentru a adapta continuu sunetul din fiecare cască.

Primul microfon captează zgomotul ambiental, iar software-ul AirPods Pro îl analizează și îl adaptează pentru a oferi un balans optim cu sunetul produs de telefon.

Al doilea microfon captează zgomotul din jurul urechii și, cu ajutorul software-ului, elimină și restul zgomotelor ambientale care ar putea afecta calitatea audiției.

Utilizatorii noilor căști AirPods Pro vor avea de ales în a folosi Active Noise Cancellation sau modul Transparency care permite ascultarea zgomotului ambiental la un nivel mai ridicat, ideal de exemplu atunci când mergi pe stradă.

AirPods Pro includ și noul software Adaptive EQ, care adaptează în mod automat frecvențele audio în funcție de preferințele utilizatorilor.

Apple a lansat primele AirPods-uri în 2016, urmate de a doua generație în Martie 2019. Acum două săptămâni, Google a lansat o alternativă la AirPods, căștile Pixel Buds.