LG Band Play. Un telefon la care sunetul conteaza!

Data: 24/06/2015 | Autor: .

lg band play 2

Cele mai multe smartphone-uri concureaza in privinta procesoarelor, calitatii ecranelor, a camerelor video etc.. LG a gasit o nisa extrem de interesanta, cea a amatorilor de muzica de calitate, carora le dedica noul smartphone LG Band Play.
LG Band Play include difuzoare de 1 watt despre care LG afirma ca ofera un sunet puternic, clar si bogat, alaturi de o pereche de casti cu un sound considerat de exceptie.

lg band playInteresant si inedita este si functia Focus Mode care permite uilizatorului, o data activata, sa asculte muzica fara sa fie deranjat de mesaje, apeluri, solicitantii primind un mesaj de ocupat.

In ceea ce priveste celelalte specificatii, LG Band Play ofera un ecran de 5 inchi cu rezolutia 1280×720 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon 410, o camera de 13-megapixeli cu Laser Auto Focus si o alta de 5 MP cu lentile wide angle.

Telefonul are o memorie RAM de 2 GB, o baterie de 2300 mAh si un spatiu de stocare de 16 GB ce poate fi extins prin microSD.

Telefonul va ajunge in magazine la inceputul lunii viitoare, mai intai pe piata sud-coreeana, la pretul de 355 de dolari.