LG G Flex a ajuns in Romania. Vezi cum pui mana pe el (VIDEO)

Data: 5/02/2014 | Autor: .

lg_g_flex_phone-gadget.reportOrange a anuntat miercuri prezenta in Romania a celui mai nou smartphone al momentului, LG G Flex. Telefonul va fi disponibil, intr-o prima faza, doar pentru teste. Cel mai probabil de la inceputul lunii martie  va fi scos si la vanzare, in magazine si pe internet.

Daca vreti sa il incercati gratuit timp de trei saptamani inainte de a-l cumpara, va puteti inscrie pe lista operatorului de telefonie mobila AICI . Daca va aflati printre cei alesi sa testeze acest telefon flexibil, aveti si sansa sa castigati unul dintre cele trei telefoane, după terminarea perioadei de testare.

Asa cum relatam inca de luna trecuta, Orange va desemna 30 testeri si 5 rezerve. Un participant poate fi declarat tester o singura data.Mai multe detalii despre regulament cititi aici.

Primii care vor putea cumpara noul telefon flexibil vor fi clientii companiei de telefonie mobile Sprint, din SUA, incepand de pe 7 februarie. Sprint a anuntat ca va primi precomenzi pentru noul telefon flexibil de pe 31 ianuarie. El va putea fi cumparat la 650 de dolari fara contract si la 299 dolari pentru un contract de 2 ani.

Preturile la care va fi vandut pe piata romaneasca nu au fost anuntate insa, cel mai probabil, vor pleca de la 650 de euro.

Asa ca, pana sa ajunga in magazinele de la noi din tara,  putem vedea review-urile telefonului. Cel mai nou il vedeti in clipul de mai jos.

Telefonul flexibil vine cu un ecran urias, de 6 inchi, la 720 p, si cantareste numai 177 de grame.

Dincolo de ecranul spectaculos, cu o forma unica,  prezinta un procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2,26 Ghz, 2 GB de RAM si doua camere, una de 13 MP si o alta de 2,1 MP.

La capitolul autonomie, acest telefon flexibil se lauda cu 2 zile de functionare gratie bateriei de 3.500 mAh. Telefonul ruleaza Android 4.4 si o suita noua de aplicatii LG, printre care dual-window si KnockON, functie deja introdusa pe G2.

Primul telefon care isi repara singur zgarieturile!

LG Flex sau Banana-phone cum a fost poreclit deja in presa IT&C, are, pe langa ecranul revolutionar, si o carcasa inteligenta care ii permite sa isi repare singur zgarieturile gratiei vopselei speciale folosite.

Urmariti in clipul de mai jos demonstratia oficiala facuta de LG.

In clipul de mai jos, un cunoscut jurnalist IT&C incearca sa afle daca experimentul prezentat de LG este un fake sau daca telefonul este cu adevarat capabil sa isi repare singur zgarieturile.